Στο σπίτι σας με ένα κλικ…

0

Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο στέλνοντας μήνυμα στο [email protected]. Θα έρθει άμεσα στο σπίτι σας με την μέθοδο της αντικαταβολής.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, καταγράφεται ένα διαφορετικό κομμάτι της ιστορίας της ΑΕΚ.

To βιβλίο του Νίκου Αγγελίδη, «Όλες οι ΑΕΚ του κόσμου», αποτελεί μια λεπτομερή καταγραφή, όλων των αθλητικών σωματείων που ονομάζονται ΑΕΚ ή φέρουν ως έμβλημα τους τον δικέφαλο αετό…
Δυσεύρετα αρχεία εφημερίδων από το 1924 και αφηγήσεις παλιών, φέρνουν στο φως στοιχεία άγνωστα μέχρι σήμερα στο ευρύ κοινό…
Η επίμονη έρευνα που κράτησε ΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια μας ταξιδεύει σε κάθε σημείο του πλανήτη μέχρι την Ινδία και τον Παναμά, όπου και εκεί υπάρχουν… η ΑΕΚ και ο δικέφαλος.
Στην Ελλάδα και την Κύπρο, κάθε περιοχή έχει την δική της εκπρόσωπο, η καταγραφή της οποίας γίνεται με έναν ξεχωριστό τρόπο αφήγησης της ιστορίας του κάθε τόπου.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 302 (!) σωματεία σε όλο τον κόσμο από την δεκαετία του ’20 μέχρι σήμερα.

Η όλη δουλειά περικλείεται σε 60.000 λέξεις και πάνω από 1000 ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες.
Οι αμέτρητοι φίλοι της ΑΕΚ, αλλά και οι λάτρεις της ιστορίας, του πολιτισμού και του αθλητισμού θα γνωρίσουν μέσα από το βιβλίο αυτό, νέα άγνωστα στοιχεία για τόπους και ομάδες που έχουν κάτι να πουν για την ΑΕΚ και το μεγαλείο της.

Η έκδοση έγινε με την επίσημη στήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ΚΑΕ ΑΕΚ, μεταξύ άλλων…

Comments are closed.