Πρωταθλητές της Eurovision, ON STAGE και με ένα 12άρι λιγότερο…

0

Μετά τον τελικό του κυπέλλου..γελάνε και τα τσιμέντα με όσα ακούγονται και γράφονται από διάφορους που δε μπορούν να χωνέψουν ότι η ΑΕΚΑΡΑ είναι πρωταθλήτρια 2017-18. Οι τύποι είναι πιο γραφικοί και από το Ημεροβίγλι..

Τα παλικάρια εκθέτουν τους εαυτούς τους, αυθαδιάζουν με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται το κόμπλεξ που τους διακατέχει.. είναι πληρωμένοι, παίρνουν γραμμή, δουλεύουν μεθοδικά.. και αυτό βγαίνει προς τα έξω..

Καρντάσιανς, να το ξαναπούμε μπας και το καταλάβετε, πρωταθλήτρια 2017-18 είναι η ΑΕΚΑΡΑ, στο γήπεδο! (να ξαναθυμίσουμε ότι το ματς διακόπηκε 0-0, το 1-0 γράφτηκε στα χαρτιά…) Άρα η ΑΕΚΑΡΑ συγκέντρωσε περισσοτερους βαθμούς ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, γκε γκε?

Μπορείτε να γράψετε και να πείτε ό,τι γουστάρετε, ό,τι κάνετε κέφι, ό,τι σας λένε ή ό,τι σας πληρώνουν να γράψετε και στην τελική ό,τι πουλάει στο πελατολόγιο σας.. το έχουμε ξαναπεί.. οι γνώμες είναι σαν τους κώλους, όλοι έχουν από ένα.. Όμως, το να υποστηρίζει κανείς ότι μια νίκη σε τελικό κυπέλλου, απαλλάσει την εισβολή ενόπλου σε αγωνιστικό χώρο.. με συγχωρείτε, αλλά αυτό είναι γνώμη του κώλου..

Τελοσπάντων.. και εις άλλα με υγεία.. ας όψετε η ΑΕΚΑΡΑ που σας έδωσε πάτημα γιατι ήταν ακόμα σε φάση γλεντιού και δεν μπήκε ποτέ να χτυπήσει το ματς.. Αλλά αν βλέπατε μακριά, θα καταλαβαίνατε ότι αυτό δεν είναι παρα στάχτη στα μάτια σας, για τη δήθεν υπερπλήρη υπερομάδα σας.. που έπαιξε τα μισά ματς με αντίπαλους χωρίς τους δανεικούς σας και τα άλλα μισά τα κέρδισε με γκολ οφσάηντ.. πιο γαύρος πεθαίνεις.. Την πρώτη φάπα για του χρόνου τη φάγατε και ξεκινάτε με -2.. τη δευτερη με την τοποθέτηση της ΑΕΚ μετά τον ορισμό ξένου ρέφερι.. και έπεται συνέχεια..

Γραμμένε, Τσικελώτε κλπ. τα κατάφερατε.. δώσατε κούπα στο σύντροφο.. όχι την καλή.. αυτή την χάσατε με «αυτογκόλ». σε πρωτάθλημα που είχατε στήσει μέχρι και τα σκουτεράκια… άντε τώρα, σας έμεινε να σκίσετε και κάτι τελευταίες σελίδες του μνημονίου..

Ο ΠαRάσιτος

Υγ. Μπορείτε να αυτοαποκαλείστε Συμπρωτευουσιάνοι ή Συμπρωταθλητές ή ακόμα και Gorna Πρωταθλητές..


Comments are closed.