Ο Σεραφείδης εξηγεί πως επηρεάζεται ο τερματοφύλακας στη φάση του οφσάιντ του ΠΑΟΚ

0

Ο δικός μας Στέλιος Σεραφείδης πήρε θέση για τα χθεσινά έκτροπα στο γήπεδο της Τούμπας μέσω του AEK-LIVE και του Σοφιανού Κανταρίδη. Ο Κύριος Στέλιος Σεραφείδης φανερά εκνευρισμένος σε έντονο ύφος είπε:

Αποτέλεσμα εικόνας για στέλιος σεραφείδης αεκ

Ένα πρώτο σχόλιο :

Τι να πω παραπάνω. Οι φάσεις αυτές, τα γκολ τρώγονται, οι φάσεις γίνονται, τα μπερδέματα γίνονται. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, πρέπει να ληφθούν μέτρα, να πάνε όλα στη θέση τους. Ένα άθλημα το οποίο πήγαινε ο κόσμος να το βλέπει, χωρίς να ανησυχεί και να ξοδεύει τίποτα, ένα απλό εισιτήριο παλαιότερα μιλάω γινότανε γιορτή, αυτό το άθλημα και η γιορτή, με αυτά που γίνονται έχουν δημιουργήσει πρόβλημα μεγάλο και στον κόσμο φίλαθλο κόσμο που αγαπάει τις ομάδες του, αγαπάει το ποδόσφαιρο, πήγαινε κάθε Κυριακή εκτονωνόταν.Τώρα όλα αυτά που γίνονται τα συμβάντα μας έχουν φέρει πολλά χρόνια πίσω.

Πιστεύετε ότι επηρεάζει την φάση ο παίκτης του ΠΑΟΚ;

Δεν φαίνεται; Ήδη ήταν αυτός σε θέση οφσάιντ περίμενε εκεί πέρα δύο μέτρα οφσάιντ. Οπωσδήποτε η κίνηση του επηρεάζει τη φάση. Εάν καθότανε άγαλμα που λέμε εντάξει, αλλά ο άνθρωπος προσπάθησε να βάλει το γκολ.

Αποτέλεσμα εικόνας για στέλιος σεραφείδης αεκ

Ο Βασίλης Μπάρκας δυσκολεύεται στη φάση;

Ναι. Από ότι λένε οι κανονισμοί, εγώ δεν τους ξέρω τους κανονισμούς, δεν τους διαβάζω, δεν έχει σημασία από ότι άκουσα τον κύριο Βασιλάκη ο κανονισμός του βιβλίου αναφέρει ότι όταν επηρεάζει τη φάση είναι οφσάιντ. Τώρα το γκολ ακυρώθηκε, πήγανε στα αποδυτήρια, κατοχυρώθηκε. Τέλος πάντων, όλη αυτή η κατάσταση δεν είναι ωραία και ο κύριος Σαββίδης διαμαρτύρεται. Ο κύριος Σαββίδης έχει  αρχίσει από εδώ και καιρό, και στο κύπελλο με γκολ οφσάιντ. Και στο πρωτάθλημα πέρσι με γκολ άουτ. Με τέσσερα παιχνίδια οι διαιτητές, έχουν πάρει παιχνίδια με τους linesman. Έχουν βάλει εκεί έναν αρχιδιαιτητή, τι δουλειά έχουν οι αρχιδιαιτητές στις ομάδες; Ο αρχιδιαιτητής αυτός έχει κάνει και έχει βρει τον τρόπο και έχει βρει διέξοδο με linesman. Στον Πλατανιά ακύρωσε ο linesman γκολ, στα Γιάννενα κατοχυρώθηκε γκολ, με τον Ατρόμητο κατοχυρώθηκε γκολ στη Θεσσαλονίκη στον πρώτο γύρο του κυπέλλου. Τέσσερα πέντε παιχνίδια θα έπρεπε να έχουν χάσει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς και έχουν πάρει και οχτώ. Γιατί διαμαρτύρεται ο κύριος Σαββίδης

Κάποιο σχόλιο για το όπλο;

Κοιτάξτε τώρα εκείνη την ώρα ο άνθρωπος ίσως να μην το σκέφτηκε. Αυτοί όλοι οι επιχειρηματίες οπλοφορούν. Ίσως δεν το σκέφτηκε ίσως στην ένταση επάνω, μπήκαν και οι μπράβοι, απαράδεκτο βέβαια απαγορεύεται. Απαγορεύονται αυτά τα πράγματα, δεν έχει μπει παράγοντας μέσα τα τελευταία χρόνια. Αν αναφέρουμε μία φορά που το έκανε ο Βαρδινογιάννης, εδώ και τριάντα χρόνια. Είναι απαράδεκτα αυτά που γίνονται. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να καθίσουν κάτω και να τα βρουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για στέλιος σεραφείδης αεκ

Τι πιστεύετε ότι θα γίνει με την διακοπή του πρωταθλήματος;

Όπως φαίνεται θα παιχτούν με τους δικηγόρους. Οι δικηγόροι, τα σαίνια οι δικηγόροι τα ξέρουν αυτά. Θα παιχτεί στα δικαστήρια, στα δικαστήρια θα παιχτεί. Κανονισμοί και νόμοι να εφαρμοστούν.  Εδώ βγάλανε μία απόφαση δύο η ώρα την νύχτα ξημερώματα Κυριακής, είχαν έτοιμα τα εισιτήρια, που γίνονται αυτά τα πράγματα; Στη Ζιμπάμπουε γίνονται αυτά για ένα πρωτάθλημα. Ας το πάρει αυτός που είναι πιο τυχερός που είναι ο καλύτερος τι θα γίνει δηλαδή με το πρωτάθλημα; Θα γίνει πόλεμος μεταξύ μας; Αλλά ο κύριος Σαββίδης δεν έχει ξεκινήσει καλά το πράγμα αυτό να λέγεται. Έτσι δεν πήρε το κύπελλο; Δεν θυμάστε το κύπελλο; Τι έκανε στο κύπελλο;  Γιατί δεν μπήκε μέσα με το κύπελλο; Να διαμαρτυρηθεί; Να μην δεχτεί το άκυρο γκολ; Τότε ήταν το κύπελλο.   Γιατί δεν μπήκε μέσα πέρσι όταν ήταν δύο μέτρα άουτ; Όπως τους βολεύει. Όπως τους βολεύει. Στα Γιάννενα τι κάνανε; Διαλύσανε τα πάντα. Στην Τρίπολη τι κάνανε; Διαλύσανε τα πάντα. Να τιμωρηθούν. Εάν πρέπει να τιμωρηθούν, αν οι κανονισμοί και οι νόμοι το επιτρέπουν. Όχι στις δύο η ώρα να βγαίνει η απόφαση και να ξέρουνε και να έχουν έτοιμα τα εισιτήρια. Μαφιόζικα πράγματα γιατί θέλουν να πάρει η Θεσσαλονίκη το πρωτάθλημα. Στο γήπεδο τα παίρνουν τα πρωταθλήματα. Θα γυρίσουμε είκοσι χρόνια πίσω; που έπεσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό . Σωστά τώρα διαμαρτύρονται και οι Ολυμπιακοί. Δηλαδή δίνουμε αθωότητα σε αυτά που έκανε ο Ολυμπιακός είκοσι χρόνια. Έλεος. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά γενικά. Δεν είναι ωραία. Αυτό που σας είπα ένα άθλημα που το χαιρόταν ο κόσμος και πήγαινε και το παρακολουθούσε Σαββατοκύριακα με λαχτάρα, με φθηνό εισιτήριο, του στερήσαν αυτή τη χαρά, αυτή την εκτόνωση να πάνε να δουν την ομάδα τους. Γενικά μιλάω όλοι οι φίλαθλοι. Η ΑΕΚ που μπερδεύτηκε; Μπερδεύτηκε πουθενά η ΑΕΚ;       Αλλά με αυτό τον τρόμο που να κατέβεις να παίξεις; Όταν μπαίνουν οι μπράβοι μέσα.                                             Ασχολείται όλος ο κόσμος, όλος ο πλανήτης με την Ελλάδα. Καταφέραμε να γίνουμε ρεζίλι άλλη μία φορά ακριβώς.

Σας ευχαριστώ που μου δίνετε βήμα να μιλήσω.


Comments are closed.