Συμπατριώτη διάλεξε για αντί-Ντίντακ ο Χιμένεθ

0

Όπως όλα δείχνουν η ΑΕΚ θα κινηθεί για αριστερό μπακ, αφού ο Ντίντακ αποχωρεί.

Δρομολογημένες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την υπόθεση του Ντίντακ Βιλά. Ο 28χρονος αριστερός μπακ έχει τάσεις φυγής, με την Εσπανιόλ να είναι κατά πάσα πιθανότητα ο νέος σταθμός της καριέρας του. Μάλιστα οι πληροφορές λένε, ότι η ισπανική ομάδα είναι διατεθειμένη να καταβάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, για να τον κάνει δικό της.

Το ενδιαφέρον για Ντίντακ επιβεβαιώθηκε και από επίσημα χείλη στην ομάδα της Βαρκελώνης. «Ο Ντίντακ είναι ένα όνομα το οποίο εξετάζουμε. Δεν γνωρίζω αν έρθει κι αν είναι η επόμενη μεταγραφή μας. Είναι στην λίστα μας, όπως και άλλοι και θα δούμε αν πληρούνται οι προϋποθέσεις για τον παίκτη. Η Εσπανιόλ εργάζεται καθημερινά, πάει βήμα-βήμα και εξετάζει πολλές επιλογές», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ραμόν Ρόμπερτ, διευθύνων σύμβουλος της ισπανικής ομάδας.

Η μεταγραφή φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το γεγονός, ότι στην ΑΕΚ ψάχνονται για την απόκτηση αριστερού μπακ. Σύμφωνα με πηγές, η Ένωση έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με παίκτη, ο οποίος αποτελεί εισίγηση του Χιμένεθ. Πρόκειται για συμπατριώτη του Ισπανού προπονητή.

Το θέμα είναι, ότι η ΑΕΚ χρειάζεται άλλο ένα αριστερό μπακ. Όπως φαίνεται, ο Βινίσιους δεν έχει πείσει κανένα, ότι μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση (περισσότερο αμυντικά) και ο μόνος που έχει απομείνει για μπακ απ είναι ο νεαρός Γιαννούτσος.

Comments are closed.