Τα ευχαριστήρια του Λάμπρου Γεωργιάδη στην Αναγέννηση Άρτας! (pics)

0

Ο βετεράνος άσος της Ένωσης ευχαρίστησε τους πρώην συμπαίκτες του στην πόλη της Ηπείρου για την τιμή που του έκαναν.

Το Σάββατο, μετά από 31 χρόνια, ο Λάμπρος Γεωγιάδης φόρεσε ξανά τη φανέλα της ομάδας, από την οποία ήρθε στην ΑΕΚ. Όπως ενημερωθήκατε από το ΑΕΚ LIVE, ο βετεράνος φουνταριστός της Ένωσης συμμετείχε στον αγώνα των παλαιμάχων του Δικεφάλου με την Αναγέννηση Άρτας.

Από τη συγκεκριμένη πόλη της Ηπείρου ξεκίνησε το ταξίδι του, η… γαζέλα της ΑΕΚ για τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου παρέμεινε μέχρι το 1993, τρία χρόνια πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Με τα κιτρινόμαυρα συμπλήρωσε 61 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 4 γκολ.

«Ευχαριστώ τους βετεράνους ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης Άρτας για την τιμητική πλακέτα που μου παρέδωσε ο πρόεδρος τους, Δημήτρης Αραβανής!!!!! Επίσης ευχαριστώ τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιαννη και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αρταίων για την τιμητική πλακέτα τους,που μου παρέδωσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Χαρακλιας!!!!!», ανέφερε η ευχαριστήρια ανάρτηση του Λάμπρου, στο Facebook. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συμμετοχή του Γεωργιάδη μοιράστηκε στα δύο. Τον μισό χρόνο αγωνίστηκε με τον Δικέφαλο στο στήθος και τον άλλο μισό με την εμφάνιση των Αρτινών.


Comments are closed.