Θα σέβεστε…

0

Σουτζούκ Λουκούμ.. Σε μια ακόμα μοναδική παράσταση, ο ευρωπερίγελος κατάφερε να χάσει και από την Μπεσίκτας που έπαιζε με 10.. Κρίμα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο.. 

*** Και καλά που την άφησε με 10 ο διαιτητής γιατί διαφορετικά αν ο Αμπουμπακάρ το γαβρί μου, δεν έπαιρνε κόκκινη..θα υπήρχε από σήμερα κιόλας θέμα παραμονής Βούζα.. ο μέχρι τώρα «νέος Μπουφόν».. αποδείχθηκε νέο μπουφάν.. παλτό για την ακρίβεια.. άλλα έτσι είναι σύντροφοι, όταν τρώτε προπαγάνδα.. Το Μανιάτη να είχατε στο τέρμα.. τόσα δε θα έτρωγε.. θυμάστε τι είχε πιάσει στον τελικό με Αστέρα.. Ρομπέρτο, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα..

*** Αν και χρήστης της Wind, χτες στήριξα Vodafone Arena.. και για να θυμούνται κάποιοι.. 20 χρόνια χάρτινης ευρωπαικής πορείας.. μία φορά περάσατε στους 8 του Τσου Λού κι αυτή με Ντούσαν.. Φέτος πάλι αντί για να περάσετε στους 8.. πέσατε στα 4.. γκολ.

*** Εδώ που τα λέμε, ο Κουαρέσμα έπρεπε να πάρει πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα.. πάντα με εισοδηματικά κριτήρια.. Γιατί ντάξει ρε παιδιά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι για το υλικό που έχει, καλή απόδοση έπιασε.. που πας ρε Καραμήτρο με Ντακόστες, Λεάλιδες, Ρέτσους και Μανθάτηδες.. τα παιδιά έκαναν ό,τι μπορούσαν.. Σε κάποια φάση το γύρισα στο Survivor, πιο καλή μπάλα έπαιζε ο Χούτος..

*** Ο κυρ-Σἀββας πήγε τουαλέτα «αλα τούρκα» στο 2-1 και μέχρι να γυρίσει είχε γίνει 4-1.. πιστός όμως στις συνήθειές του, έκανε ίδια δήλωση όπως και μετά την εμφάνιση και τη νίκη επί της Οσμανλίσπορ.. «Η εμφάνιση αυτή είναι ένα δώρο για όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ του παο κ του παοκ»..

 

*** Kι όπως θα συμβούλευε κι ο Αλέκος.. το βράδυ κλέψτε τα παιδιά σας στο playstation να ρεφάρετε..

*** Εν τω μεταξύ, αναβλήθηκε και η κλήρωση του κυπέλλου λόγω πακέτου που έστειλε ο Κικίλιας..

ni_kar

ΥΓ. Μούγκα στη «Στρούγκα»…

Comments are closed.