Την ΑΕΚ θα τη σέβεστε… την ΑΕΚ!!!

0

Η Ένωση λοιπόν επανέρχεται σε ένα έργο που λίγο ή πολύ έχει ξαναδεί στο παρελθόν. Με τον Αλεξανδρή θες, με τον Μπάγεβιτς θες, με τον Τζιμπούρ θες, και τώρα με το Λάζαρο. Τα πρόσωπα αλλάζουν, αλλά το story παραμένει σχεδόν ίδιο με διάφορες εναλλαγές.

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η ΑΕΚ επένδυσε φέρνοντας τον Χριστοδουλόπουλο πριν από 2 χρόνια, αφού πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία. Μια επένδυση η οποία εμπεριείχε ένα μεγάλο ποσοστό ρίσκου, αφού κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι ο Λάζαρος ήταν σε κατάσταση να πρωταγωνιστήσει σε μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Πάραυτα ήρθε και αν και προβλημάτισε στην αρχή με τις εμφανίσεις του, δεν ήταν λίγες οι φορές που άκουγε τα σχολιανά του από την κερκίδα, μπήκε σε μια δαιμονιώδη φόρμα και έγινε από τους κορυφαίους της Ένωσης για τη σεζόν που πέρασε. Πέτυχε δε πολλά όμορφα και κρίσιμα γκολ τόσο σε Ελλάδα, όσο και σε Ευρώπη.

Μέχρι εδώ όλα καλά και ανθηρά. Από δω κι έπειτα χαλάει το πράγμα.

Συμφωνούμε ότι αυτό που ενοχλεί (τουλάχιστον εμένα) είναι ότι εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στην όλη υπόθεση. Κι αυτό γιατί αποτελούσε ανέκαθεν έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος πάντα βρίσκει τρόπο να «χτυπάει» την ΑΕΚ με τέτοιες κινήσεις.

Πρέπει να συμφωνήσουμε ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει διαρρεύσει μέσω τρίτων ότι είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού και μάλιστα από μικρός (κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και μια φωτογραφία παρέα με τον Τάκη Τσουκαλά). Επιπλέον δεν πούλησε ποτέ κιτρινόμαυρο οπαδιλίκι όπως έχουν κάνει στο παρελθόν άλλοι κι άλλοι.

Ένα είναι το σίγουρο. Ότι η αλήθεια θα λάμψει. Κι αν ο Λάζαρος έχει κάνει (κατά τα φαινόμενα) όλες τις λανθασμένες κινήσεις που λέγονται, γράφονται κι ακούγονται ότι έχει κάνει, πολύ φοβάμαι ότι θα έχει κλωτσήσει την καλύτερη τελευταία ευκαιρία του για ένα καλό συμβόλαιο σε οποιαδήποτε ομάδα. Μετά από μια σεζόν όπου πέτυχε πολλά, και ήταν ίσως η καλύτερη του σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης και της επιστροφής του στην Εθνική Ομάδα.

Η ΑΕΚ όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές είναι υπεράνω προσώπων και καταστάσεων. Αποτελεί ύψιστη τιμή του κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή να φορά μια φανέλα με την ιστορία και το μέγεθος της Ένωσης. Επομένως θα πρέπει να την τιμάς, να την αγαπάς και να την ΣΕΒΕΣΑΙ !!!! Κι αυτό ισχύει για όλους. Ακόμη και για το Λάζαρο, ο οποίος δεν το έκανε.


Comments are closed.