Την επόμενη φορά θα σας ρωτήσουμε πρώτα!

0

Γράφει ο Παντελής Αγγελίδης

Προτείνω να απολογηθεί η ΑΕΚ για το γεγονός ότι κέρδισε μόνο 0-1 τον Πλατανιά.Συμβουλεύω,πριν από κάθε ματς καλό είναι να ρωτάει τον αντίπαλο της από το Βορρά,με τί σκορ θα πρέπει να κερδίσει ,πόσα κόρνερ να εκτελέσει και πόσο καλό ποδόσφαιρο  να παίξει!Γιατί αν κερδίσεις  0-1 μια ομάδα που παίζει με 10 παίκτες πίσω από τη σέντρα,δεν αξίζεις το πρωτάθλημα.Θα πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 5 γκολ!

Αυτό που συμβαίνει και διαβάζουμε τελευταία είναι το κάτι άλλο.Μεχρι πριν τον  αγώνα με τον ΠΑΟΚ, πίστευα πως τα χειρότερα και πιο αστεία πράγματα τα έχουμε ακούσει από Πειραιά μεριά, αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά.
Πέρα από τον χορό των δηλώσεων που έρχονται από τον Βορρά το τελευταίο διάστημα, με σκοπό να μας αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες,τώρα έχουμε και καινούριο γαϊτανάκι με την απόδοση της ΑΕΚ και το σκορ. Συγνώμη,την επόμενη φορά θα ρωτάμε και ποια εμφάνιση να βάλουμε μήπως η κιτρινόμαυρη εμφάνιση γίνει αιτία για να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ιστορία και στόχους και δε θα σταματήσει ποτε να είναι  ένας σημαντικός αντίπαλος για την ΑΕΚ. Ωστόσο,όλο αυτό που γίνεται το τελευταίο διάστημα επικοινωνιακά, το μόνο που καταφέρνει είναι να μας κάνει να διψούμε ακόμα περισσότερο για το νταμπλ και πιστέψτε με θα το πετύχουμε !

Comments are closed.