Τις πταίει;

0

AEK κομπάρσος σε όλα τα αθλήματα. ΑΕΚ που έρχεται ο Ολυμπιακός, όπως και να ήρθε, και σου παίρνει διπλό, σε ένα άθλημα που θεωρούσες δικό σου. 

  • Το βολεϊ Ανδρών στην Α2. Με ταβάνι, μάλλον, την Α2.
  • Το βόλεϊ Γυναικών στην Pre League, με στόχο την επιστροφή στην Α1.
  • Ο στίβος στην ανυπαρξία, από πρωταθλητής.
  • Το… πρωταθληματικό σκάκι με αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
  • Η ΑΕΚ με την χειρότερη φήμη στην αγορά. Ως κακοπληρωτής. Αθλητές που προτιμάν να σταματήσουν την καριέρα τους παρά να πάνε στην ΑΕΚ. Αθλητές που επιλέγουν υποδεέστερες ομάδες από την Ένωση αφού αυτό που ξέρουν είναι πως… στην ΑΕΚ οι συνθήκες είναι απάνθρωπες.
  • Ο κόσμος ξενερωμένος για οποιαδήποτε ερασιτεχνικό άθλημα.

Νομίζουμε πως αυτά φτάνουν. Ωστόσο δεν αναφέραμε το χάντμπολ. Το μοναδικό τμήμα που βρίσκεται στην πρώτη εθνική. Ένα τμήμα που όπως διέδιδε παντού η Ερασιτεχνική είναι το κύριο μέλημα της διοίκησης, με όλους τους οικονομικούς πόρους να πηγαίνουν σε αυτό.

Προφανώς και η χθεσινή ήττα δεν καταδικάζει την ΑΕΚ που στο τέλος μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια. Αλλά αλήθεια. Πως λέτε να νιώθει ο Μπάκα όταν βλέπει την ομάδα του να χάνει ΕΝΤΟΣ έδρας το πρώτο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Και μάλιστα να το χάνει όπως με τον τρόπο που ο ίδιος σήκωσε πόσα τρόπαια;

Αλλά ξεχάσαμε. Μπακαούκες δεν υπάρχουν ποια στην ΑΕΚ. Δεν χωρά ο ρομαντισμός. Επαγγελματισμό του γλειψίματος για ένα συμβόλαιο άλλωστε αντέχουμε μόνο…

Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι δικιά σας. Αν την ξέρετε, ξέρετε και τι πρέπει να κάνετε…


Comments are closed.