Το αυτονόητο έγινε! Συνεχίζουμε

0

Επιτέλους έγινε αυτό που επέβαλλαν οι καταστάσεις..Ο πρόεδρος πήρε την ορθή απόφαση και απομάκρυνε τον προπονητή που έβγαλε τη Βασίλισσα έξω από όλους τους στόχους της και χάλασε μία χρονιά ελπιδοφόρα!

Πάμε παρακάτω τώρα.Συνεχιζουμε με Μανωλόπουλο και περιμένουμε πολλούς παίκτες να ξεκλειδωθούν και να παίξουν καλύτερα και με καλύτερη ψυχολογία.Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ,ότι θα δούμε πιο ορθολογικό μπάσκετ στο σύνολό του.Ειναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα δούμε μία κανονική (όχι τέλεια) προπονητική διαχείριση σε κρίσιμα σημεία.

Θεωρώ είναι μία ιδανική ευκαιρία να μετρηθούμε μέχρι τέλος χρονιάς και να προετοιμαστούμε για την επόμενη η οποία θα φέρει διακρίσεις σίγουρα.Δε ξέρω αν θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον οσφπ τη Δευτέρα (δε το θεωρώ απίθανο),αλλά σίγουρα η ομάδα έχει απεμπλακεί από προπονητικά κακώς κείμενα και αυτό αυτόματα της δίνει ελπίδες.

Ο,τι έγινε ,έγινε μεχρι τωρα .Απο εδώ και στο εξής διορθώνουμε τα οφθαλμοφανέστα λάθη που έχουν γίνει,δε τα επαναλαμβάνουμε,κάνουμε reset και πάμε για μεγάλα πράγματα.Μία νίκη τη Δευτέρα θα ήταν η καλύτερη ΑΡΧΗ για αυτό.

ΠΑΜΕΕ!ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ!!

Comments are closed.