Το κάνατε δώρο στον ΠΑΟΚ

0
Αυτή η ΑΕΚ δεν αντέχει τον τίτλο του φαβορί ούτε για μια αγωνιστική
Θα σταθώ γρήγορα γρήγορα σε δυο πραγματάκια. Το πρώτο είναι η νοοτροπία της ομάδας, που όταν πάει να ολοκληρώσει μια δουλειά, χάνει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν είναι στο χέρι της ΑΕΚ η πρωτιά, για πολλούς λόγους. Ακόμα και αν καταφέρει να νικήσει εντός και εκτός τον Παναθηναϊκό πρέπει να νικήσει τον ΠΑΟΚ αλλά και τον Πανιωνιο, που έχει να το κάνει από πέρσι.
Το ότι η ομάδα δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα, με ένα γκολ τουλάχιστον, δείχνει την πάστα της. Ελπίζω μόνο κάποια ανέκδοτα να φύγουν του χρόνου.
Το δεύτερο, είναι το «πέτσινο» τρίποντο του ΠΑΟΚ. Ήταν το μόνο που έλειπε από αυτή την ομάδα, να αρχίσει να τα παίρνει και στα χαρτιά. Καταδικάζω αυτό που έγινε με τον Ιβιτς, αλλά όπως και να το κάνουμε, τέτοια ματς στην Τούμπα γίνονται κάθε χρόνο. Με τελευταίο τον ημιτελικό όπου αν ο Βιγιαφανιες προσποιούνταν τον τραυματία θα το έπαιρνε στα χαρτιά ο ΠΑΟ. Κρίμα για τον Παναθηναϊκό γιατί είναι καταστροφική η τιμωρία του και προσωπικά θεωρώ ότι θα τελείωσει τελευταίος τα πλέι οφ. Όλα αυτά για καθαρά εξωαγωνιστικό λόγο τη στίγμη που θα ήταν πρώτος με 5 βαθμούς έναντι 2 του ΠΑΟΚ.
ΥΓ. Είναι λάθος να κρίνουμε το αν τραυματίστηκε σοβαρά ή όχι ο Ιβιτς. Στον επαγγελματικό αθλητισμό όλα γίνονται για τους 3 βαθμούς.
-Κώστας Θεοδωρόπουλος

Comments are closed.