Το ρόστερ έκλεισε, υπομονή και…ποδηλατοδρόμιο

0

9135bec18db6dae11d08c64affa2f183_432854

Η Βασίλισσα εδώ και τρείς αγωνιστικές δεν παίζει καλό μπάσκετ, έχει πάρει στο νήμα τρία δύσκολα παιχνίδια και παρά την συσπείρωση που υπάρχει μετά τις νίκες, υπάρχει και κόσμος που αρχίζει να κρίνει ( πολλές φορές στα όρια της γκρίνιας, της απαξίωσης και της μιζέριας) που αμφισβητεί…

Το μπάσκετ, δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο, που μπορείς με υπέρογκα ποσά να φτιάξεις ομάδες φέρνοντας παιχταράδες. Στο μπάσκετ, που αυτά τα ποσά δεν »παίζουν» οι ομάδες θέλουν χρόνο, θέλουν χημεία. Η ΑΕΚ του Μάκη Αγγελόπουλου έχει μια ισχυρή διοίκηση, έχει παίχτες, έχει και έναν υπέροχο κόσμο, που όταν πάει στο ΟΑΚΑ, είναι δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να φύγει από ‘κει νικητής. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Ένωση κέρδισε τρία ματς ( Γιουβέντους, Κύμη, Τρίκαλα) χωρίς να παίξει καλύτερα απ’ τον αντίπαλό της. Τα κέρδισε όμως. Να θυμηθούμε, ότι στην Λιθουανία ταξίδεψε χωρίς τον »στρατιώτη» Μιλόσεβιτς, ενώ στα δύο εγχώρια πέρα του, ότι δεν έιχε πάλι τον Βόσνιο, στον αγώνα με τα Τρίκαλα δεν είχε και τον Γουίλιαμς, που πήγε στην Ίταλία.

Μετά την αντικατάσταση του Γουίλιαμς, και την προσθήκη του Νιούλεϊ, το ρόστερ της Βασίλισσας έκλεισε. Να θυμήσουμε, ότι σε λίγες μέρες θα ενσωματωθεί στην ΑΕΚ και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Το ρόστερ λοιπόν ολοκληρώθηκε, όντας αρκετά ποιοτικό με πολλές λύσεις, αρκετή εμπειρία και πολύ ταλέντο. Θέλει χρόνο για να δέσουν αυτοί οι παίχτες και λίγες αλλαγές. Σήμερα η Βασίλισσα αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο στις 16:00 (αποκλειστικά από το ραδιόφωνο του aek-live) μια ομάδα που εκτός έδρας δεν την έχει κερδίσει ποτέ ( στα 3 ματς που έχει δώσει). Θέλει λοιπόν το παιχνίδι πάρα πολύ προσοχή.

Τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω το θέμα του ποδηλατοδρομίου. Εκεί που ο πρόεδρος της ΚΑΕ θέλει να φτιάξει το παλάτι της Βασίλισσας, ένα γήπεδο με Ευρωπαϊκες προδιαγραφές, Euroleague δηλαδή, που θα μοιάζει στο γήπεδο της Νταρουσάφακα, ένα γήπεδο στολίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά, γιατί όλοι οι φορείς, κρατικοί ή μη, πουλάνε μούρη κοντράροντας την ΑΕΚ. Τα γήπεδα θα φτιαχτούν, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι.

Κλείνοντας, θα παραθέσω τα λόγια του αρχηγού μετά τον αγώνα με τα Τρίκαλα, που συνάδουν με το κλίμα όλου του άρθρου : << Αυτό που θέλω να πω μονάχα στον κόσμο είναι να μην μας αποδοκιμάζει όταν χάνουμε. Μόνο αυτό ζητάω. Να είναι δίπλα μας >>.

ΈΝΩΣΙΣ!!!

Comments are closed.