Τον αποκτάς και αυτόματα του βάζεις και μια ρήτρα

0

Γράφει ο Πάνος Ακάκιος

Ο Αραούχο εχει αρχίσει και γοητεύει με την αγωνιστική παρουσία του μεχρι στιγμής και ο προβληματισμός του κόσμου που βλέπει στο πρόσωπο του έναν παίχτη που μπορεί να τον εμπνεύσει και να τον ξεσηκώσει με τις ενέργειές του είναι το τι μέλλει γενέσθαι με την λήξη του δανεισμού του.

Η διοίκηση της ΑΕΚ σαν πρώτη φάση θα πρέπει να προσπαθήσει να επεκτείνει τον δανεισμό του παίχτη για ακόμη έναν χρόνο και να προσπαθήσει διαπραγματευτεί με κάποια οψιόν αγοράς για να κάνει τον παίχτη δικό της.

Τώρα αν καταφέρουν και βάλουν οψιόν αγοράς γύρω στα 5 εκ.με κάποια επιπλέον μπόνους στην Λας Πάλμας όπως είναι 15%-20% ποσοστό μεταπώλησης + έσοδα από φιλικό των 2 ομάδων μπας και δελεάσουν την Λας Πάλμας και δώσει τον παίχτη οριστικά στην ΑΕΚ τότε θα μιλάμε για ένα καλό ντιλ.

Τον αποκτάς και αυτόματα του βάζεις και μια ρήτρα αγοράς γυρω στα 15-20 εκ, και ανάλογα με την αγωνιστική του πρόοδο που μπορεί να έχει θετικό πρόσημο του κάνεις και στην πορεία μαι ανανέωση συμβολαίο με υψηλότερη ρήτρα αγοράς γυρω στα 25 εκ και κάθεσαι και τον απολαμβάνεις..

Όλα αυτά βέβαια ειναι σε θεωρητικό επίπεδο και θα πάρουν μεγαλύτερη σημασία και αξία αν η ΑΕΚ βγεί στην Ευρώπη όπως οφείλει και πάρει και το καλό εισiτήριο όπως μεγαλύτερη αξία και σημασία θα έχει να βγεί η ομάδα πρώτη στα play off και πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Σε τέτοιο ενδεχόμενο θεωρώ οτι η παρουσία του Αραούχο θα είναι δεδομένη και κατα 85% θα βρίσκεται μαζί μας και του χρόνου μιας και η λαχτάρα και η πίεση του παίχτη προς την ομάδα που ανήκει θα είναι εντονότερη και ίσως φανεί κομβική στο να φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και του χρόνου..

Comments are closed.