Τρελά… γκάζια από Αγγελόπουλο στους παίκτες!

0

Πολλά… γκάζια είχε η σημερινή (18/04) προπόνηση για τους παίκτες της ΑΕΚ.

Όχι μόνο όσον αφορά τα αγωνιστικά, αλλά και τις απαιτήσεις που έχει η ομάδα από αυτούς.

Ο Γιώργος Χήνας, εκπροσωπώντας τον Μάκη Αγγελόπουλο, μαζί με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, κατέστησαν σαφές στους παίκτες πως δεν συμβιβάζονται με την τρίτη θέση στην βαθμολογία, η οποία είχε «κλειδώσει» πολύ νωρίς, και τόνισαν πως περιμένουν περισσότερα από αυτούς, κάνοντας ειδική μνεία σε μια σειρά αγώνων στα οποία η ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε, με εξαίρεση το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ έγινε και ειδική αναφορά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, με απόφαση διοίκησης και προπονητή, επιβλήθηκε απαγορευτικό δηλώσεων στους παίκτες, εκτός από ό,τι προβλέπεται για τις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» είχε μια πολύωρη συνάντηση με τους συνεργάτες του, ώστε να λάβει τα μέτρα εκείνα τα οποία χρειάζονται, για να είναι οι παίκτες του απόλυτα συγκεντρωμένοι στα playoffs και να βρουν κίνητρα και περιμένει να δει ένα αποτέλεσμα από εκείνους, ενώ θα προβεί και σε άλλα μέτρα, αν κρίνει πως αυτό είναι το σωστό.

Ο κύριος Αγγελόπουλος με αυτόν τον τρόπο έδειξε πως οι ήπιοι τόνοι είναι πια παρελθόν και περιμένει να δει ουσιαστικές πράξεις πια από όλους.

Πηγή: gazzetta.gr

Comments are closed.