Εντοπίσαμε… τον Τσούπρο και δηλώνει πάντα ερωτευμένος με την ΑΕΚ!

0

Αγάπησε την ΑΕΚ με όλη την καρδιά του από μικρό παιδί. Προέρχεται από οικογένεια Ενωσιτών άλλωστε… Ο θείος του Θανάσης Τσούπρος έχει διατελέσει ιδρυτικό στέλεχος του ιστορικού Συνδέσμου Οπαδών ΑΕΚ Νέας Υόρκης!

Ο λόγος για τον πρώην κεντρικό αμυντικό της Ένωσης Κώστα Τσούπρο ο οποίος δοκιμάζει πλέον την ποδοσφαιρική του τύχη στη Ρόδο. Εκεί τον εντόπισε το ΑΕΚ LIVE. Ο υψηλόσωμος σέντερ μπακ μίλησε στον Αντρέα Γαβαλά για όλους και για όλα…

Ο Κώστας Τσούπρος, έδωσε το παρών στα εγκαίνια του νέου club της Original  στη Ρόδο και μίλησε για το συναίσθημα που ένιωσε αγωνιζόμενος στη μεγάλη ΑΕΚ!

 

 

Πώς σου φαίνεται που η ΑΕΚ έχει το δικό της σπίτι στη Ρόδο και θα μπορείς να έρχεσαι και συ εδώ ως ΑΕΚτζής;

«Σε κάθε γωνία της Ελλάδος πιστεύω πως πρέπει να υπάρχει ένα κλαμπ της ΑΕΚ και να υποστηρίζουμε την ομάδα που αγαπάμε για να δυναμώσουμε κι άλλο».

Ποιο είναι το συναίσθημα να γίνεσαι παίκτης της ομάδα που αγαπάς;

«Αυτό το συναίσθημα αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο. Δεν μπορώ να περιγράψω τι συναίσθημα έχω. Έπαιξα στην ομάδα που αγαπάω και είναι το κάτι άλλο».

Πώς ένιωσες από αυτό που δέχτηκες από τον κόσμο και ποια είναι η ευχή σου για το σύνδεσμο;

«Αυτό που ένιωσα από τον κόσμο είναι η αγάπη τους. Εύχομαι να συνεχίσουν να είναι όλοι δυνατοί, να στηρίζουν την ομάδα και τους παίκτες και να την ακολουθούν πάντα».

 

Comments are closed.