Βρίσκει ταυτότητα αλλά θα δώσει μάχη

0

Μέσα σε 4 μέρες η ΑΕΚ πέτυχε 2 εξάρες..! Δε ξέρω πόσα χρόνια πίσω πρέπει να ανατρέξουμε για να δούμε κάτι αντίστοιχο!!

 ÁÅÊ - ÂÅÑÏÉÁ AEK - VERIA (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Η ουσία είναι μία ,και αυτή είναι ότι η ομάδα δείχνει να βρίσκει ταυτότητα (έργο Μανόλο) αλλά και αγωνιστικό ρυθμο. Δυστυχώς, όλα αυτά άργησαν να έρθουν λόγω των γνωστών λαθών και η ομάδα έφτασε να αποδίδει ποδόσφαιρο ενώ έχει βγει εκτός τίτλου και μάχεται ουσιαστικά για τη πεμπτη θέση. Ωστόσο,στα δυο ματς με Λεβαδειακό και Βέροια η ΑΕΚ έπαιξε ωραίο και κατά τόπους ολοκληρωτικό ποδοσφαίρο και αυτό είναι ελπιδοφόρο.Οι ομάδες που αντιμετώπισε είναι πολύ χαμηλής δυναμικότητας αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση διότι πριν λίγο καιρό αγνοούσαμε τη νίκη ακόμα και με τέτοιου τύπου ομάδες στο ΟΑΚΑ. Με πονάει που αναγκάζομαι βάση βαθμολογικού πίνακα να κάνω τέτοια αναφορά αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι η μαχη για την είσοδο στα playoff θα είναι μεγάλη και θέλει σοβαρότητα από εδώ και πέρα αλλά και πολλές νίκες αρχής γενομένης από το Καυτατζόγλειο.Οσο για το κύπελλο,πιστεύω πως ο Μανόλο θα φτάσει στην ομάδα σιγουρα στους 4 και από κει και πέρα θέλει και τύχη και ελπίζω να την εχουμε!

Θα ήθελα να σημειώσω,πως εκτός από τον Αραουχο που δείχνει καλός ποδοσφαιριστής , με χαροποιει η βελτίωση του Λαμπροπούλου που δείχνει να ριζώνει στο βασικό σχήμα αποντος του μόνιμου τραυματία Ουκρανού αλλά και η ψυχή που βγάζει ο Βρανιες ο οποίος δίνει κάτι από αυτό που έλειπε από την ομάδα μέχρι σήμερα.

Τώρα έχουμε το ματς κυπέλλου με τον Πλατάνια και καλό θα ηταν να κλειδωσουμε τη πρόκριση από τη Πεμπτη.Στη χειρότερη των περιπτώσεων ,το σκορ να είναι τέτοιο που να γέρνει τη πλάστιγγα προς στη μερια μας ενόψει επαναληπτικού.

Είναι ομορφο να υπάρχει ευφορία στις τάξεις των οπαδών και φυσικά οι δύο εξάρες αλλά και η καλή απόδοση των μεταγραφων το δικαιολογούν αυτό σε μεγάλο βαθμό..Η ομάδα αποδίδει και όλοι χαιρόμαστε πολύ για αυτο.Η διοίκηση δείχνει να δουλεύει πιο σοβαρά κα ώριμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Ωστοσο, θα πρέπει να προσέξουμε τις υπερμετρα υπερβολικές αντιδράσεις ενθουσιασμού πριν διασφαλίσουμε τους στόχους μας διότι πάντα ελοχευει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού της ομάδος και όσων την απαρτίζουν.

Υγ:Στο μπάσκετ ένα πολύ θετικό νέο είναι η επιστροφή του Λουκά.Μεχρι να γίνει αυτό όμως,θα πρέπει ο προπονητής να βρει τον τρόπο να βελτιώσει την ομάδα αγωνιστικά διότι θεωρώ ότι βρίσκεται σε ντεφορμαρισμα και αυτό φάνηκε με Λαυριο και Κύμη.

Comments are closed.