Υπάρχουν άλλα κανάλια για να γίνουν μεγάλα νούμερα… τηλεθέασης.

0
Έξαλλοι στην ΠΑΕ ΑΕΚ αλλά και όλος ο κόσμος για την κρατική τηλεόραση και την ιστορική εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής .

Γράφει ο Ηλίας Θεοδοσόπουλος

Μια εκπομπή που την έχουν καταντήσει ένα τσίρκο ένα καφενείο οι συντελεστές της, με το να ανέχονται τον κάθε οπαδό δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης , να φωνάζει να λαϊκίζει, να έρχεται σε προκλητική αντιπαράθεση με καλεσμένους που έχουν αντίθετη άποψη, και να βγάζει αρκετές φορές λόγους..
Καλά όλοι χαριτολογώντας έχουμε γελάσει , αλλά το χθεσινό ξεπέρασε κάθε όριο.
Να βλέπει ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης που πληρώνει από την τσέπη του ΟΛΟΥΣ αυτούς , να έχει στηθεί ένα λαϊκό δικαστήριο επί περίπου μισή ώρα με εισαγγελέα τον Μίνο , να λέγονται απίθανα πράγματα διαστρέβλωσης της εικόνας και των καταστάσεων , ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ , οι παρουσιαστές απλά να κοιτούν χωρίς να συμμετέχουν καθόλου βάζοντας τα όρια που προστάζει η λογική , και η ΑΕΚ πουθενά να μην υπάρχει σαν αντιπροσώπευση !
Οι δικαιολογίες των ανθρώπων της ΕΡΤ περί πρότασης που είχε γίνει ότι αν θέλει κάποιος της ΑΕΚ μπορεί να παρέμβει (την στιγμή που υπήρχε και ταξίδι επιστροφής μετά τον αγώνα) μόνο σαν αστείες μπορεί να εκληφθούν.
Προσέξτε τι είπαν οι άνθρωποι :«»αν θέλετε δείτε τη εκπομπή και αν κρίνετε τότε μπορείτε να παρέμβετε..τηλεφωνικά» ναι γελάστε..
Αντί να έχουν καλέσει κάποιον επίσημα του είπαν δες την εκπομπή εμείς θα κάνουμε το σόου μας και αν τυχόν ακούσεις κάτι πάρε τηλέφωνο.
Και που κανονικά με αυτά τα απίθανα που ακουγόντουσαν αν έπαιρνε κάποιος τηλέφωνο θα έπρεπε να ήταν σε τηλεφωνική σύνδεση επί μισή ώρα ,όση διάρκεια είχε δηλαδή και η καφενειακή συζήτηση που είχε ο Μίνος με τους ομοϊδεάτες του, που το μόνο που τους έλειπε ήταν ο καφές της παρηγοριάς και το κουλουράκι.
Κάλιο αργά παρά ποτέ πάντως όσον αφορά την αντίδραση που είναι σφοδρή της ΠΑΕ ΑΕΚ για το κρατικό κανάλι , και για ανθρώπους που είναι αναγκασμένος ο Ελληνικός λαός να «τρώει’ στην μάπα και να τους πληρώνει , μην κάνοντας αντικειμενικά την δουλειά τους και με την δεοντολογία που αρμόζει.
Όσον αφορά τον Μίνο και τους υπόλοιπους υπάρχουν πολλά ιδιωτικά κανάλια να περιγράψουν το δράμα που περνάνε..και που εξαιτίας αυτού του δράματος διακόπηκε με υπαιτιότητα τους ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και γίναμε ή συνεχίζουμε να γινόμαστε παγκοσμίως ρεζίλι και η ΟΥΕΦΑ να μας απειλεί ευθέως με Grexit!
Με κορυφαίο το κανάλι ‘Εψιλον και την εκπομπή της Αννίτα Πάνια , όπου αν παραβρεθούν θα κάνουν τρελά νούμερα .
Άλλωστε μην ξεχνάτε τι «προσωπικότητες» έχουν περάσει κατά καιρούς από αυτήν την εκπομπή και που μας έκαναν να «κλαίμε» κυριολεκτικά και μεταφορικά…

Comments are closed.