Άλλοι θυμούνται την ΑΕΚ… καλύτερα από την ΑΕΚ!

0

Δυστυχώς… όπως διαβάσατε ΜΟΝΟ στο AEK LIVE (οι άλλοι ή δεν γνωρίζουν ή κάνουν σκοπίμως τουμπεκί…), η ΑΕΚ σε αφιέρωμα της για 95 χρόνια από την ίδρυση της, ΔΕΝ συμπεριέλαβε θρυλικές μορφές της ιστορίας της όπως ο ιπτάμενος στιπλίστας Γιώργος Παπαβασιλείου και ο μυθικός Χρήστος Μάντικας…

Αντίθετα, άλλα σωματεία, θυμούνται και τιμούν τον μέγαλο αθλητή και προπονητή της ΑΕΚ. Σας παραθέτουμε κείμενο της σελίδας Βορεινή

Ο Α.Γ.Σ. Ν. Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ» και οι φίλοι της «Κερκίδας του Στίβου» διοργάνωσαν μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στον «Θρύλο των Στηπλ» Γιώργο Παπαβασιλείου.

Στην εκδήλωση που διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Ιωνίας, παρευρέθηκαν αθλητές του από την ΑΕΚ , συναθλητές του και πολλοί φίλοι και θαυμαστές του.

Ομιλητής ήταν ο Κώστας Τσαγκαράκης, βιογράφος του μεγάλου μας πρωταθλητή και κόουτς. Χαιρετισμό απεύθηναν οι:

Ευάγγελος Βασιλείου, Πρόεδρος Α.Γ.Σ. Ν. Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ»
Πέτρος Λινάρδος, ιστορικός του αθλητισμού, επί τιμή Πρόεδρος Π.Σ.Α.Τ.
Σπύρος Κοντοσώρος, Βαλκανιονίκης του στίβου
Νίκος Πανταζής, αθλητής της Α.Ε.Κ. και του Γιώργου Παπαβασιλείου.

Ενώ μετά την ομιλία του Κώστα Τσαγκαράκη δόθηκε ο λόγος σε πρωταθλητές της δεκαετίας του 1950.
Την εκδήλωση συντόνισε ο φίλαθλος Αλέξανδρος Φωτακίδης.
Ο παλαιός πρωταθλητής του βάδην και δημιουργός του Αθλητικού Μουσείου «Ιωάννης Φωκιανός» Δημήτρης Μποντικούλης παρουσίασε έκθεση φωτογραφίας από την αθλητική δραστηριότητα του Γιώργου Παπαβασιλείου.
Την εκδήλωση άνοιξε η μικτή χορωδία του Συνδέσμου Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Καίτης Τσεκούρα, στο πιάνο συνόδευσε η Δέσποινα Στεφανίδου.


Comments are closed.