Άμα έχεις 2 ισάξιες ενδεκάδες…

0

Όπως όλοι γνωρίζετε, η ΑΕΚ καλείται να δώσει 2 ματς την Κυριακή 15/5. Στις 18.15 με Πανιώνιο για τα play off και στις 20.30 με τον gayρο για τον τελικό Κυπέλλου.. Γελάνε και τα τσιμέντα με την ΕΠΟλντο…

fataul-savvas

*** Μετά την κωλοτούμπα Κοντονή και την απόφαση για διεξαγωγή του τελικού, η παράγκα ανέλαβε δράση.. χωρίς ίχνος τσίπ(ρ)ας.. έβαλε βοηθούς του Σιδηρόπουλου τους δοκιμασμένους Αλεξέα και ΣΙΑ ΟΕ.. Για τον Τουμπακάρη δε… δεν τίθεται καν θέμα σχολιασμού.. Προφανώς το αρνί έπεσε βαρύ στον Πάρντο.. ο Τζίμι ο Ντολμάς δεν παίζει και ο Αγαπητός Αμπελάς-ουί επίσης.. Ο Πόλντο σε συνεργασία με τον έμπειρο κυρ-Σάββα διέγνωσαν αμέσως το πρόβλημα στις πτέρυγες.. και διόρισαν τους δικούς τους επόπτες για αποκατάσταση ισορροπιών στα πλάγια.. Κατά παράβαση των συμφωνηθέντων άλλαξαν τους επόπτες που οι ίδιοι συμφώνησαν με τον Κοντό Νι.

*** Και φυσικά μια κυβέρνηση της Αριστεράς.. δε θα μπορούσε να δεχτεί κάτι τέτοιο χωρίς «διαπραγμάτευση».. θα το δεχτεί εν καιρό.. αναμονή κωλοτούμπας και «έντιμου συμβιβασμού».. Όπως έχουν γράψει τα ΠαRασιτα.. η σωστή στάση της ΑΕΚ θα ήταν μόνο μία.. Κ20 στον τελικό και τέλος.. όποτε και όπως οριστεί αυτός.. Δικαιώνεται ο Σαββίδης που δεν κατέβασε την ομάδα στο θεσμό παρωδία.. Ορισμός ημερομηνίας και απευθείας απονομή κυπέλλου Ελλάδας στον Πόλντο.. Μόνο έτσι απαξιώνεις το θεσμό της παράγκας..

*** Μίτσελ, Αρουαμπαρένα, Κετσπάγια, Χέμεθ, Μοντανιέ κλπ.. και στο βάθος Ντούσαν πάλι οε οε… Η φετινή χρονιά θα είναι πετυχημένη για την ΑΕΚ όχι γιατί μπήκαν οι βάσεις για χτίσιμο πρωταθλήτριας ομάδας.. θα είναι πετυχημένη μόνο αν μπουν οι βάσεις.. τα τσιμέντα για το γήπεδο.. Αυτό εξάλλου είναι και το πρώτο μέλημα της διοίκησης εδώ και 3 χρόνια.. τα άλλα έρχονται μόνο αλλιώς.. Ο Τίγρης ξέρει τον τρόπο..

ni_kar

ΥΓ. Κατρούγκαλεεεε, Κατρούγκαλεεεε κανείς μας δεν ξέρει ποιος είσαι..


Comments are closed.