Άναψε πράσινο φως και τρέχουμε για την ΑΜΚ

0

Πήρε την έγκριση για τη συνέχιση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου η “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”.

aek-gipedo1

Μετά από τρεις μήνες, τελικά άναψε το πράσινο φως απ’την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την ΑΜΚ της “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”, προκειμένου να μαζευτούν χρήματα από τον κόσμο, μέσω δημόσιας εγγραφής για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Η επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη και έδωσε την έγκρισή της για την συνέχιση της διαδικασίας, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος του Μαρτίου, όπως είχε αποφασιστεί στη ΓΣ της εταιρείας. Με απλά λόγια τρέχουμε για να συγκεντρωθούν τα 30 εκατομμμύρια…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη σημερινή 676η/4.3.2014 συνεδρίασή του: Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.» για τη δημόσια προσφορά μετοχών μέσω αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών και παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων», αναφέρει η επίσημη ενημέρωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η Επιτροπή έδωσε την έγκρισή της νωρίτερα απ’ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί (για τις 14 Μαρτίου έλεγαν οι ενδείξεις) προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία της ΑΜΚ καθόλη τη διάρκεια του μηνός Μαρτίου, όποτε και λήγει η προθεσμία.

Αν δεν συγκεντρωθεί το επιθυμητό ποσό, τότε η “Δικέφαλος 1924 ΑΕ” μπορεί να αποφασίσει για νέα ΑΜΚ, χρησιμοποιώντας την ίδια άδεια από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Με απλά λόγια, δεν θα χρειαστεί να υπάρξει κι άλλο παρόμοιο “κενό” διάστημα.


Comments are closed.