ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Άννα Βάπτισμα: Λίγο πριν το όνειρο… Στάση Χαριλάου

Published

on

1) Ότι μας έφυγε η ψυχή στην Κουλούρη και ξανάρθε να το πούμε. Ότι ο Άγιος Πέτρος μου έκλεισε λίγο πονηρά το ματάκι να το πούμε κι αυτό. Ότι τέλος καλά, όλα καλά και προχωράμε …το μόνο βέβαιον!

2) Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν στα καλά της. Το δίδυμο Πολωνού – Γιένς δεν αποδίδει επιθετικά. Οι γραμμές είχαν μεγάλες αποστάσεις που βόλευε το παιχνίδι του Άρη με μακρινές μπαλιές. Επιπλέον οι κλασσικές ευκαιρίες δεν μετατράπηκαν σε γκολ και ήρθε και το κερασάκι …το γκολ- φάρδος (800 κόντρες και μπήκε δεν μπήκε).

3) Δεύτερο ημίχρονο άλλη ΑΕΚ. Καταιγισμός ευκαιριών!! Οι φάσεις ήταν σε κλίμακα 9 Μποφώρ. Το άγχος του πρώτου ημιχρόνου μεταμορφώθηκε σε αποφασιστικότητα. Μέχρι που ήρθε το πολυπόθητο γκολ και ξεχάσαμε τη ψυχή και το σώμα μας στη Φιλαδέλφεια!!

4) Εγώ αυτόν τον λίγο ανάλαφρο παίκτη τον αγαπώ. Ο Κάλενς δεν είναι το βαρύ, στιβαρό στόπερ. Όμως είναι ταχύτατος πλέον, φούστα – μπλούζα με Βίντα και σήμερα έπαιξε καλά.
Ο δε φυσικός αρχηγός Κροάτης ήταν αρχοντικός, πήρε άπειρες κεφαλιές και έκανε και αυτός καλό παιχνίδι.

5) Επανεμφάνιση Σιντιμπέ. Καίρια στοπ, μπαλιές με την μία και με συνεχή προσπάθεια να βοηθήσει επιθετικά. Κερασάκι το γκολ του!!! Παραμένει η ταχύτητα του το μειονέκτημα του.
Ο Ιρανός από την άλλη πλευρά του γηπέδου κάνει ένα ακόμα τίμιο και μεστό παιχνίδι με ελάχιστα λάθη.

6) Ξέρετε ότι το δίδυμο δεν το πολυαγαπω. Σήμερα ο Γιόνσον ήταν εξαιρετικός. Πύραυλος εδάφους-αέρος. Έπαιξε λίγο μπρος, λίγο πίσω 6αρι. Ήταν παντού! Έληξε το ματς και μπορούσε να γυρίσει με τα πόδια Αθήνα !!
Ο Σιμάνσκι όμως δεν είναι στα καλύτερά του. Δεν έχει φρεσκάδα και κολλάει ελαφρώς το μυαλό του σε φάσεις επίθεσης.

7) Πάμε στον μέτριο του ματς. Τον Ελβετό. Πίσω από τον επιθετικό δεν του πολυέβγαιναν τα πράγματα. Λάθη, και δεν έμπαινε η ρουφιάνα με τίποτα. Ερχόμενος στα άκρα, ανέβασε απόδοση.

8) Ο MVP της σεζόν είναι αναμφισβήτητα ο Ελίασον. Πάρτυ έκανε στα δεξιά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Σουηδική ορχήστρα για 4 βιολιά!

9) Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ !! Νορντ οιν Άμραμπατ θα σε αγαπώ για πάντα ρε φίλε!! Γιατί γουστάρεις να παίζεις, γιατί έχεις πάρει γραμμή τη χαρά της μπαλίτσας και γιατί σήμερα ήσουν μια αρμάδα ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!! Βάζεις την γκολάρα, έχεις πάρει παραμάζωμα ότι βρίσκεται στον δρόμο σου και τρέχεις σαν δαιμονισμένος έφηβος!!!

10) Πόνσε σήμερα δεν σου πολυβγήκε. Προσπαθεί όμως αυτό το αγόρι και να βγάζει ασίστ και να πιέζει. Σε περιμένω την Τετάρτη.

11) Σταθερα καλός ο Αθανασιάδης. Ωραίες αποκρούσεις, ένα λάθος θυμάμαι μόνο και στο γκολ ..τι να πεις; Κόντρα στην κόντρα και πάλι …το βγάζεις
(η άποψη μου είναι ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή άλλα και πάλι …είναι η αίσθηση μου).

12) Ανακατεύτηκε η τράπουλα ήρθαν και οι αλλαγές.

13) Ο Σέρχιο μας μπαίνει, γίνεται κομβικός σε δύο στιγμές, κερδίζει το πέναλτι (που σωστά ακυρώθηκε λόγω του φάουλ που προηγήθηκε). Κάνει καλή εμφάνιση όσο έπαιξε.

14) Ο Πινέδα είναι η σκούπα Philips της ΑΕΚ. Απορροφά τους κραδασμούς. Παίζει, άξονα, δεξί μπακ, ότι βολεύει. Δίνει πνοή στη κάθε γραμμή που παίζει πάντα. Βοήθησε στην δημιουργία κατά πολύ

15) Ξαναμπήκε το πιτσιπόπο. Χόρεψε εκεί πλαγιοκοπώντας, κράτησε τη μπάλα όσο έπρεπε.

16) Λιούμπι θα λέμε και θα κλαίμε με δάκρυα χαράς. Μαμάτος παίκτης που ξέρει ακριβώς τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Έχετε υπομονή και θα δούμε πράματα και θάματα από δαύτον!!!

17) Χουτεσιώτης έγινε Νόιερ στη θέση Χαριλάου. Ρε μαν, αν και θα πέθαινα εξαιτίας σου, κατέβασες ρολά …στο δίνω.

18) Βγαίνει ο Νορντίν τραυματίας και δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του ενώ κουτσαίνει …αξία ανεκτίμητη!!!

19) Στο γκολ του Μαροκινού και στα πανηγύρια εξαλλοσύνης που έζησα θυμήθηκα γιατί αγαπώ τόσο πολύ τηνμπάλα!!!

20) Φιλικό ε; Ηρθε η ώρα την Τετάρτη να τα πούμε λίγο φιλικά, μιας και εκεί μπαίνουν τα καλύτερα γκολ! ΑΕΚΑΡΑ μου κάνε αυτό που πρέπει και μπορείς.

ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ …Ε ΜΑ ΠΙΑ!!!

Continue Reading
Advertisement