ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Άννα Βάπτισμα: Το σινάφι…

Published

on

Δυο μέρες μετά ουδείς ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα .Το θέμα μας το σοβαρό κ το κυρίαρχο, η πεμπτουσία της αναγέννησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι η αποδόμηση του προπονητή της ΑΕΚ .

Αυτού του καταπτυστου, αγενή τύπου που κάνει τον προπονητή κ τραμπουκιζει στους πάγκους .

Πρόσφατα δε ( χτες) μάθαμε από έγκριτους δημοσιογράφους ( εμετουλης) ότι συνεχώς προκαλεί στους αγώνες με την συμπεριφορά του, απλά τα MEDIΑαχαχαχαχαχαχα το κρύβουν καλά φτιάχνοντας την αγιογραφία του .

Επίσης, σήμερα, μάθαμε ότι είναι ένας πρώην αλκοολικός άρα όλα μπαίνουν στην θέση τους ( επίσης έγκριτο site-δεύτερος εμετουλης).

Κ επειδή ως γνωστόν σε αυτό το κράτος ή δικαιοσύνη περισσεύει καθώς κ η αίσθηση του σωστού κ του τιμιου το εξώδικο από συνήθη ΠΑΕ ήταν μονόδρομος ( αχ κοντουλα λεμονια αχ).

Στην πυρά λοιπόν ο νευρικός κ αηθης Ματίας που τόλμησε μέσα στην εκκλησια- Τούμπα να σπρώξει τα ballboys, τον φροντιστή ,τον προπονητή τερματοφυλάκων κλπ κλπ .

Τι δεν ήταν ? Τι? Ήταν διάφοροι σουρταφερτακηδες άγνωστης προέλευσης με χοντρό σβέρκο ? Έλα Παναγία μου !! Πώς εγκεν ηφτουνο?

Μα είστε κ χαζα χρυσά μου .Κυκλοφορείτε από μόνοι σας, σόλο καριέρα, βίντεο από άλλο πλάνο που δείχνει ΑΚΡΙΒΩΣ τι έγινε .Έναν ήρεμο Αλμέιδα να μιλά με το καρτούν ( αρνούμαι να πω το όνομα του) κ ξαφνικά …..κάμερα σε μένα ….Ο ΜΑΚΗΣ να μιλά κ να σπρώχνει !

Ποιος ? Ο γνωστός Μάκης του γνωστού σογιου που ίσως ονειρεύεται να γίνει Ιζνογκούντ. Ποιος ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον ….

Στα σοβαρά τώρα .

Σύγκριση του τι έχει γίνει σε ανάλογες συμπεριφορες καρτούν, ” πετοσφαίριστων” κ σουλατσαδορων δεν θα κάνω .

Θεωρείτε ότι φταίει ? Τιμωρήστε τον .Εντελώς κυνικά θα πω ότι στο 2024 μπορεί να κοουτσάρει κ από δορυφόρο που κοίτα το Πασαλιμάνι . Κλαιν Μάιν !

Η μπάλα παίζεται εντός των γραμμών, όπως έχει πει γνωστός προεδρας .

Όμως

Κάτω τα χέρια σας από τον προπονητή μας ! Μη προσπαθείτε να μακελεψετε κάτι που θα θέλατε να είχατε !

Επιπλέον έχει ΕΜΑΣ ! Την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδων μας .Έχει τους παίκτες του . Έχει ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ .

Το μόνο που καταφέρατε είναι να μας συσπειρώσετε, να μας κάνετε όλους μια γροθιά γύρω του .

Δεν έχει να κάνει πλέον με ένα πρωτάθλημα όπως καταλάβαινετε, έχει να κάνει με την άρρωστη οσμή που βγάζει το ΣΙΝΑΦΙ κ οι αηθεις συμμαχίες .

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΛΑΔΟ!

Continue Reading
Advertisement