ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνοιξε προσωπική ιστοσελίδα ο Παπασταθόπουλος!

Την επίσημη ιστοσελίδα του ανακοίνωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Published

on

Η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ δείχνει να τον έχει… ανεβάσει και ο Έλληνας αμυντικός άνοιξε προσωπική ιστοσελίδα.

papastathopoulos-ntortmountΜάλιστα, όποιος μπει θα δει το μήνυμα “Μέσα απο αυτή την επίσημη προσωπική μου ιστοσελίδα, θα μπορέσουμε να έχουμε μια έγκυρη και άμεση επικοινωνία μαζί.

Από εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε στιγμές της καριέρας μου και της ζωής μου και φυσικά να “μιλάμε” για όσα συμβαίνουν και μας απασχολούν…!”.

Όσοι θελήσουν λοιπόν να μάθουν πράγματα για τον Παπασταθόπουλο μπορούν να μπουν στην σελίδα του και να μοιραστούν τις σκέψεις τους μαζί του.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.