ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Άτυχος ο Μπότος!

Published

onO Γιάννης Μπότος έδειξε σήμερα πως είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να περιμένει η ΑΕΚ κάποια πράγματα στο μέλλον. Απλά έχει μία τέράστια… ατυχία!

Ο μικρός αγωνίζεται στην μοναδική θέση που μέχρι στιγμής η ΑΕΚ όχι απλά είναι πλήρης αλλά έχει και κάτι παραπάνω από αφθονία. Δεκάρια ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλά. Μάνταλος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης ενώ και σε ένα σύστημα με 2 κεντρικούς επιθετικούς μπορεί να καλυφθεί η θέση από Μπογέ, Πόνσε και Λιβάγια.

Όλοι οι μικροί ήταν σήμερα πολύ καλοί, δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν. Απλά ο Μπότος ήταν αυτός που έδειξε ίσως λίγο πιο… ψημένος. Ωστόσο, αυτή η αφθονία στην συγκεκριμένη θέση τον περιορίζει αρκετά αφού σίγουρα δεν θα έχει μπροστά του πολλές ευκαιρίες, όσες αντίστοιχα θα είχε ένα εξτρέμ ή ένας παίκτης της μεσαίας γραμμής, όπως για παράδειγμα ο Γαλανόπουλος που όταν ήταν στη θέση αυτών των μικρών πήρε σημαντικές ευκαιρίες.

Φυσικά ο Μπότος και ο κάθε Μπότος που αγωνίστηκε σήμερα πρέπει πάντα να συνεχίζει να δουλεύει με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι του, ειδικά σε αυτήν την κρίσιμη ηλικία.

Continue Reading
Advertisement