Έβαλαν να τραγουδάει τον κουμπάρο του Μαρινάκη και έχασε την ΕΠΣΑΝΑ!

0

Δεν έφερε γούρι η παρουσία του Μανώλη Κονταρού στις εκλογές της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Ο λόγος;

0---------------kontaros.so

Διαβάστε το ρεπορτάζ του soccerplus.gr

Μια ακόμα Ένωση περνά στην πλευρά της Αντιπολίτευσης της ΕΠΟ. Πρόκειται για την ΕΠΣΑΝΑ στην οποία επικράτησε η “παράταξη Γιαρένη”, έναντι της προσκείμενης στον Γκιρτζίκη “παράταξης Χρυσάφη”.

Το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών είναι 34 – 23 που σημαίνει ότι ο Γιαρένης, θα εκλέξει την πλειοψηφία των συμβούλων στο νέο ΔΣ της ΕΠΣΑΝΑ.

Η επιτυχία της Αντιπολίτευσης είναι μεγάλη με όρους εκλογικού ανταγωνισμού αφού για την επικράτηση στις εκλογές της ΕΠΣΑΝΑ, υπήρξε έντονο παρασκήνιο και δόθηκε μάχη από τις δύο μεγάλες ΠΑΕ που στηρίζουν, η μία την αντιπολίτευση και η άλλη τον Γκιρτζίκη. Επικοινωνιακά, επίσης, δημιουργεί εντυπώσεις και συνειρμούς αφού το αποτέλεσμα γνωστοποιείται μια ημέρα πριν την ΓΣ της ΕΠΟ, στην οποία αναμένεται η πρώτη επίσημη καταμέτρηση δυνάμεων.

Η διοίκηση της ΕΠΟ και τα στηρίγματά της βλέπουν άλλη μια Ένωση που είχε εκλογές να χάνεται και να αλλάζει χέρια. Έχουνπροηγηθεί τα Γρεβενά, η Ζάκυνθος, η Φωκίδα και τώρα η ΕΠΣΑΝΑ.

Εκλογές με αστυνομία, “φουσκωτούς” και… Κονταρό

Παρουσία περίπου 40 αστυνομικών, οι οποίοι βρίσκονταν έξω από το ξενοδοχείο, αλλά και “φουσκωτών”, διεξήχθη η εκλογική ΓΣ της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Παρών από νωρίς ήταν και ο τραγουδιστής Μ. Κονταρός που έχει καταγγελθεί από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Γ. Βούρβαχη για ανάμειξη στις εκλογές της Ένωσής του. Επισης εκπρόσωπος σωματείου (Σταμάτα) ήταν ο Βίκτωρας Μητρόπουλος.

Ένταση υπήρξε, με αφορμή εάν είχαν δικαίωμα ψήφου τέσσερα σωματεία που είχαν διπλά πληρεξούσια, με αποτέλεσμα ο δικαστικός λειτουργός να απειλήσει με αποχώρηση και αναβολή της εκλογικής διαδικασίας αν δεν σταματούσε η ένταση και δεν προχωρούσε η διαδικασία.


Comments are closed.