Έμποροι πίνουν το κρασί μας… και το Ούζο μας!

0

Έμποροι πίνουν το κρασί μας, που λέει και το τραγούδι! Όχι μόνο μας το πίνουν αλλά ότι μένει στον πάτο του βαρελιού το ανακατεύουνε με στάχτη και φτύματα βρομερά.

apostolaki-aliatas

Η ΑΕΚ πρέπει να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια γιατί από τη μέρα που έφυγε λιγόστεψαν οι πελάτες στα σουβλατζίδικα και στις καφετέριες! Αυτό λέει με απλά λόγια η κ. Αποστολάκη, δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Αυτό έχει καταλάβει από την ΑΕΚ, έτσι με όρους της αγοράς αντιμετωπίζει τον αθλητισμό.

Αλλά για να μας πει η κ. Αποστολάκη που αγαπάει τόσο πολύ την ΑΕΚ… σε ποιο τμήμα ομαδικού αθλήματος της ομάδας έχει εξασφαλίσει έδρα εντός τον ορίων του δήμου;

Το μπάσκετ βρίσκεται εξόριστο στη Ζοφριά, το βόλεϊ εδώ δίπλα… στη Γλυφάδα, το χάντμπολ στο Μενίδι, το Ποδόσφαιρο Σάλας στο ΟΑΚΑ! Φαίνεται ότι αυτά τα αθλήματα δεν τραβάνε… Ούζο και δεν γεμίζουν τα ουζερί της περιοχής, οπότε…

Και επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω από πολύ κοντά κάποια πράγματα, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου Σάλας, έδωσαν ολόκληρη μάχη και έκαναν διαπραγματεύσεις επί διαπραγματεύσεων για να εξασφαλίσουν κάποιες ώρες στο γήπεδο στην υψικάμινο. Ένας χώρος αφημένος στην τύχη του που απέκτησε μια αξιοπρεπή εμφάνιση χάρη στην ανιδιοτελή δουλειά των παιδιών που τρέχουν το τμήμα με μοναδικό στήριγμα τους γονείς των μικρών αθλητών.

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74


Comments are closed.