ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΑΕΤΙΣΙΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ

Ένας ολόκληρος χρόνος σε μια φωτογραφία

Published

on

CZglD8BWQAAlXt1

Τα Ραμφίσματα Του Αετού (25-1-2016)

 

  1. Τελικά οι φήμες που ήθελαν τον Αλέξη Τσίπρα να μιλάει μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ λόγο έλλειψης ακροατηρίου στο Τάε-κβο-ντο, αποδείχτηκαν αβάσιμες.

ramfismata214

  1. «Δεν μπορείς να βρεις γαλήνη αποφεύγοντας τη ζωή». Βιρτζίνια Γουλφ, γεννήθηκε σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου του 1882.

 

  1. Εντάξει… μιλάμε για μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις μας. Και μόνο που ο Ανέστης ήταν ο MVP αυτό τα λέει όλα.

 

  1. Σας έχει ζητήσει κανένας συγγνώμη από αυτούς που διέδιδαν ότι το νέο σχέδιο για την κατασκευή ιδιωτικού γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι τόσο άρτιο που όλα θα ήταν έτοιμα μέσα στο 2014;

 

  1. Έχω χάσει κι εκείνους τους ειδικούς επιστήμονες των αθλητικών αναλύσεων που έλεγαν ότι εκείνος που θα ενθουσιαστεί πρώτα απ’ όλους με τον Πογέτ μέσα στα αποδυτήρια θα είναι ο Τζιμπούρ.

 

  1. Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου του 1204 !!! η συνεχιζόμενη οικονομική εξάντληση του πληθυσμού για την εξασφάλιση των χρημάτων που ο αυτοκράτορας Αλέξιος Δ΄ Άγγελος είχε υποσχεθεί στους σταυροφόρους, οδηγούν λαό και μοναχούς σε εξέγερση. Άντε και στα δικά μας βρε…

 

  1. Πολύ καλή ιδέα αυτή της Σεβίλλης να αγωνίζεται με εμφάνιση διαιτητών. Νομίζω ότι θα μπορούσε να εμπνεύσει την εταιρεία που ντύνει τον Ολυμπιακό.

atle1_630x419

  1. Ρε Άρθο μήπως είσαι Συριζαίος και παίζεις με βύσμα;

 

  1. Πρόσεξε κανείς πως όταν ο Εσιέν έβαλε το γκολ, έδειξε τον εκσκαφέα πίσω από το τέρμα της Λιβαδειάς;

 

  1. Κι εσείς βρε σύντροφοι γαύροι αμέσως να κάνετε κριτική στην ομάδα σας… απλά κάποιοι απ’ τους διαιτητές σας είναι ντεφορμέ τελευταία και απολύτως φυσιολογικά η ομάδα σας κάνει κοιλιά και δυσκολεύεται να νικήσει.

 

  1. Βλέπετε; Δεν έχουμε μόνο εμείς παλιόπαιδα μπασκετμπολίστες, έχει και ο Παναθηναϊκός: Παύλοβιτς, Κούζμιτς κτλ. εκμεταλλεύονται τον κ. Δημήτρη.

 

  1. Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου πριν από ένα χρόνο είχαμε για πρώτη φορά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι… λίγοι όπως πάντα σας τα είπαμε εγκαίρως πως έχουν τα πράγματα. Οι πολλοί… όπως πάντα μας βρίζατε. Δυστυχώς όμως τα χειρότερα έρχονται!

12573018_445618612315933_902186783764431481_n

  1. Άμα δεν ξέρετε να μη μιλάτε. Ποιος σας είπε ότι ο Σπάθας δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα του Πλατανιάς – Ολυμπιακός; Το παλικάρι έγραψε με κεφαλαία γράμματα «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΝΑ ΚΕΡΔΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝ»

 

  1. Οι άλλοι βγαίνουν στα ραδιόφωνα και ειρωνεύονται τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που έχουν παράπονο που δεν υπολογίζονται. Τους ειρωνεύονται επειδή δεν μπορούν να βρουν ομάδα για να φέρουν μια πρόταση και να φύγουν. Είναι οι ίδιοι αυτοί, που όταν ήμασταν στη Β’ με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που ειρωνεύονται σήμερα, έλεγαν ότι έχουμε ρόστερ επιπέδου Europa League.

 

  1. «Φτιάχνω μία ομάδα προσφυγική και θα παίζει ο Βάργκας, ο Φάργκας, ο Μπουονανότε και ο …Μπουονασέρα; Γιατί να μου αρέσει; Δε με αφορά. Γιατί να έχω όλους αυτούς τους ξένους; Για να πουλάω μούρη; Πού να πουλάω μούρη με αυτούς;». Παύλος Κοντογιαννίδης 

 

  1. Εντάξει δεν έκανε και τίποτα ο Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός – Ξάνθη. Σε μια, δυο φάσεις θα μπορούσε να δώσει κάρτα στον τερματοφύλακα της Ξάνθης για παρεμπόδιση γκολ του Ολυμπιακού… αλλά δεν το έκανε.

 

  1. Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου του 1965 απεργιακό κύμα απλώνεται σε όλη τη χώρα, καθώς απεργούν οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου, οι αρτεργάτες, οι κτηνίατροι, οι γεωπόνοι, οι δασοπόνοι, οι μηχανικοί και οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ. Η Ζωή μας κύκλους κάνει!

kentrikh

  1. Η κινητικότητα των επιθετικών του ΠΑΟΚ συγκρίνεται με αυτήν των τεκτονικών πλακών της Γης, αν και οι πλάκες πάνε πιο γρήγορα.

 

  1. Σύντροφοι του Ολυμπιακού Βόλου: όποιος προσεγγίζει την παράνοια του ελληνικού κερδοσκοπικού ποδοσφαίρου με συνθήματα του στιλ: «κάποιος λείπει απ’ την παρέα, λευτεριά στον Αχιλλέα», έρχεται η ώρα που θα καταλάβει πόσο σκλαβωμένος είναι ο ίδιος στις συνέπειες των πράξεων του πατερούλη που κάποτε αγάπησε. 

 

  1. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός που καταγγέλλει τον Κοντονή και τον ποινικά διωκόμενο συνομιλητή του, Μποροβήλο… Άφησε ελεύθερο τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος υπέγραψε για 3 χρόνια στην ομάδα του Μποροβήλου!!!

 

  1. Εντυπωσιασμένος από την φοβερή εμφάνιση του Πουλίδο ο Κομπότης, ετοιμάζεται να κάνει πρόταση για να τον ξαναπάρει στο Λεβαδειακό.

 

  1. Σαν σήμερα 25 Ιανουαρίου του 1925 γεννήθηκε ο Γιώργος Ζαμπέτας,  ένας λαϊκός δημιουργός και ερμηνευτής, που υπήρξε ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στη μελωδική ιστορία του τόπου μας. Χωρίς να το γνωρίζει έχει γράψει τη μουσική σε ένα από τα πιο πετυχημένα συνθήματα του λαού της ΑΕΚ.

  1. Σφαιρόπουλος ρε μάγκες μου. Που τον κράζανε ακόμη και οι Πανιώνιοι που προπονητικά έχουν μείνει στον Βλάντο τον Τζούροβιτς. Αλλά… άμα έχεις αδελφό μάνατζερ…

 

  1. Κάποια στιγμή νωρίς χτες το απόγευμα ο Ανδρέας Βγενόπουλος ξέσπασε σε γέλια. Τον ρώτησαν γιατί γελάει και τους είπε ότι είδε το πανό «Με το λαό του ΠΑΟ δεν έπαιξε κανείς…»

 

  1. «Από τη στιγμή που υπάρχουν ανώνυμες εταιρείες, ο καθένας κοιτά να κάνει το κομμάτι του μέσα απ΄ αυτές. Βάζει λεφτά σε μία ομάδα για να φαίνεται… Αν πιστεύουμε στην ιδεολογία μας, θα έπρεπε να φτιάξουμε ένα σύνολο με πρόσφυγες, με Πόντιους, Μικρασιάτες, Αϊβαλιώτες και να την προωθήσουμε. Αυτή είναι η ομάδα, Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως, όχι αυτό που βλέπουμε σήμερα». Παύλος Κοντογιαννίδης 

 

  1. Αλήθεια η ΚΑΕ Παναθηναϊκός της οικογένειας Γιαννακόπουλου, των μεγάλων αυτών ευεργετών του συλλόγου. Πως γίνεται να αναγκάζεται να είναι ενοικιαστής του ΟΑΚΑ και να μην έχει δικό της γήπεδο, μετά από 20 ολόκληρα χρόνια παντοκρατορίας;

 

  1. Όπα… τι έγινε ρε παιδιά; Και η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού απαρτίζεται από αχάριστα παλιόπαιδα που εκμεταλλεύονται το αφεντικό τους; Μιλάμε ότι έχει πέσει επιδημία από παλιοχαρακτήρες στο ελληνικό μπάσκετ που φτάνει στα όρια του κοινωνικού δράματος

CZWUp1vW0AAWACu

  1. Οι άνεργοι αχούν φτάσει αισίως τους 1.700.000, όσοι δουλεύουν πανηγυρίζουν αν πληρώνονται κιόλας. Οι νέοι επιστήμονες μεταναστεύουν ο ένας μέτα τον άλλον, βρέφη πνίγονται στο Αιγαίο, οι αυτοκτονίες είναι πλέον «φυσικό φαινόμενο». Η «αλληλεγγύη» προσφέρεται από εταιρείες catering που διοργανώνουν συσσίτια σε «αριστερούς» Δήμους σε τιμή προσφοράς 2,70… Δεν είναι ανθρωπιστική κρίση ρε νούμερο, είναι ο Καπιταλισμός ηλίθιε!

 

  1. Ακόμα κι αν ο προηγούμενος προπονητής της ομάδας μπάσκετ, ο καινούργιος, οι παίχτες που έφυγαν και οι παίχτες που ήρθαν, είναι οι χειρότεροι του κόσμου… κάποιος τους επέλεξε για να έρθουν.

 

  1. Έξαλλος ο Κοντονής που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού τον αποκάλεσαν αριστερό.

 

  1. Το χειρότερο που μπορεί να σου κάνει ο Καπιταλισμός είναι να σε πείσει ότι πρέπει να τον υπερασπίζεσαι. Δηλαδή να σε πείσει ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να είσαι ή να κάνεις το μαλάκα.

 

  1. Τη λάτρεψα αυτή την ομάδα… από πολύ παλιά… συνεχίζει να με κάνει ευτυχισμένο #Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός 75-55!

77

  1. Η αποθέωση της αγωνιστικής ήταν ο Εσιέν που έβαλε γκολ και βγήκε αλλαγή στο 80 για να προλάβει να κλείσει τραπέζι για τον Βέρτη.

 

  1. Όσο επικρατούν οι νόμοι του καπιταλισμού ή ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα σε επαγγελματικό άθλημα μόνο με θαύμα.

 

  1. «Δεν θέλουμε να έχουμε μεγάλα συμβόλαια του χρόνου». Γιούρι Ζντοβτς… Καλή διασκέδαση αδέλφια…

 

  1. Ωχ!!!! Και η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αποτελείται από αχάριστα κωλόπαιδα… έχασαν από την Κηφισιά!

 

  1. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλη την προηγούμενη εβδομάδα o Μπερμπάτοφ έβλεπε στο youtube βιντεάκια με τον Γκαρσία.

ramfismata214

Παναγιώτης Αλιατάς

 

aliatas74@gmail.com

 

twitter

 

facebook

 

Continue Reading
Advertisement