Ένας “φίλος” του Σκόκο, ο Μανώλης… ο Ζαπάτα για την ΑΕΚ;

0

Γράφουν και αραδιάζουν ονόματα τα ΜΜΕ για την ενδεχόμενη… ενίσχυση της ΑΕΚ σε διάφορες θέσεις. Στο πόστο του αριστερού μπακ, λένε ότι δίπλα στον Ντίντακ θα προστεθεί ένας ακόμη έμπειρος παίκτης για να δέσει όπως έχουν δέσει στο άλλο άκρο της οπισθοφυλακής Μπακάκη – Γκάλο.

insua.jpg_1572130063Το όνομα ενός Αργεντίνου ακούγεται πολύ, αλλά ως δανεικός… Emanuel Mariano Insúa Zapata το πλήρες όνομα του, 25 ετών, γεννημένος στην πατρίδα του Τανγκό στο Μπουένος Άϊρες.

Ο Ινσούα έχει ύψος 1.76, ανήκει στην ισπανική Γρανάδα η οποία τον δίνει για να ψηθεί (παρά το όχι και τόσο νεαρό της ηλικίας του, που μάλλον δεν ταιριάζει για “ψήσιμο”…)

Φέτος τον παραχώρησε στην Ουντινέζε και την Νιούελς Ολντ Μπόις όπου είχε συμπαίκτη του έναν παλιό γνώριμο της ΑΕΚ, τον “υδραυλικό” Νάτσο Σκόκο.

Παίκτης από την οικογένεια της Μπόκα, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του θρυλικού συλλόγου για να βγει εκτός συνόρων πέρυσι για λογαριασμό της Γρανάδα με την οποία είχε την σεζόν 2015-2016, 12 συμμετοχές, πριν πάρει πασαπόρτι για δανεικός στην Ιταλία αρχικά και στην πατρίδα του στη συνέχεια…

Ο Ζαπάτα… φορά το γρουσούζικο Νο 13 και αν ευδοκιμήσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, κάποιος θα πρέπει να του πει ότι αυτός ο αριθμός απλά δεν υπάρχει. Κάτι θα προλάβει να του πει ο Νάτσο…

Στην μέχρι στιγμής καριέρα του ο “Μανώλης” έχει πετύχει τρια τέρματα.

Δείτε τον εν δράσει…

Νίκος Αγγελίδης


Comments are closed.