Ένα δελτίο τύπου για όλα..Και φιλικό, και αριθμοί και διαρκείας για την ΑΕΚ της καρδιάς

0

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Μάνας ΑΕΚ , για το το βόλλεϊ ανδρών, δελτίο τύπου που αφορά το αυριανό, χωρίς κόσμο, φιλικό με ΠΑΟ, την κίνηση των καρτών διαρκείας, αλλά και τους αριθμούς στις φανέλες των παικτών της ΑΕΚ της καρδιάς για τη σεζόν 2014-15.

volley4-351x185

Ν. Φιλαδέλφεια 11.9.2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πρώτο τεστ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ

Την ευκαιρία να δει τους παίκτες του αγωνιζόμενους για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν θα έχει ο Χόρχε Ελγκέτα στο αυριανό (15.30) προπονητικό φιλικό με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στο «Μάκης Λιούγκας» της Γλυφάδας ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ.
Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει και τους 13 παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεση του -ο Κόνραντ Γκούζντα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης μετά την επέμβαση στον ώμο- προκειμένου να δοκιμάσει στην πράξη όσα δούλευε στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.
Πρώτο ζητούμενο αυτή την εποχή για τον Ελγκέτα είναι να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια, καθώς έχει αρκετούς νέους παίκτες στο ρόστερ της. Από την πλευρά τους οι αθλητές, μετά από τρεις εβδομάδες προετοιμασίας-από τις οποίες οι δυο ιδιαίτερα κουραστικές στο Πήλιο- θα έχουν την ευκαιρία στο αυριανό ματς να«ξεμουδιάσουν» και να χαρούν το παιχνίδι, που τόσο τους έλειψε.

Οι αριθμοί στις φανέλες 

Οι αριθμοί στις φανέλες των παικτών της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-15:
1. Μαντέκας Γιάννης
2. Οικονόμου Ναπολέων
3. Ιλιτς Τσέντομιρ
4. Κατσανεβάκης Σταύρος
5. Παπαδημητρίου Θάνος
7. Μιχαλόπουλος Γιώργος
8. Radunovic Balsa
9. Payan Jorge

10. Burkovskyi Valentyn
11. Γεωργιάδης Γιάννης
12. Γκούζντα Κόνραντ
14. Krnić Inoslav
16. Ανδρεάδης Ανδρέας
17. Πέτρογλου Πέτρος

Κάρτες διαρκείας
Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας για την περίοδο 2014-15. Η διάθεση γίνεται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής (Τυάννων 2 & Πίνδου, 2ος όροφος, Κτίριο Β)

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Comments are closed.