ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έπαιξε σαν ΑΕΚ και νίκησε με διαφορά!

Published

on

Ευρεία νίκη για την ΑΕΚ εναντίον του Διομήδη πήρε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ με σκορ 17-31 και προκρίθηκε με 2-0 σκορ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο Διομήδης προηγήθηκε στην αρχή με 3-1, ωστόσο η ΑΕΚ από εκείνο το σημείο ανέβασε την απόδοσή της και  κατάφερε να ανατρέψει το σκορ      (3-4). Η Ένωση διατήρησε  τον καλό  ρυθμό και έχτισε  διαφορά ασφαλείας (6-10). Οι δυο ομάδες μπήκαν στα απουτήρια με το 7-15.

Στην επανάληψη, το ίδιο τέμπο παρέμεινε (7-18). Η ΑΕΚ με τρομερή άμυνα, αλλά και επιθετική λειτουργία δεν άφησε τον Διομήδη να αντιδράσει, με χαρακτηριστικό το ότι οι γηπεδούχοι έμειναν μέχρι το 39ο λεπτό σε μονοψήφιο αριθμό (9-20). Η Ένωση κρατούσε το σκορ με ευκολία (14-24), ενώ στα λεπτά που ακολούθησε δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση στους ημιτελικούς του Πρωταθλήματος (17-31).

ΤΑ 'ΚΑΛΥΤΕΡΑ'

Exit mobile version