Έπεσες, αγάπη μου;

0

Φαντάζομαι ότι θά ‘χετε ακούσει το σχόλιο-παράπονο που λένε αι γυναί γιά τους ερασταί. Χμ, αν κι αυτό ξεκίνησε κυρίως από ‘μένα. Το παραπονέθηκε πρώτη η δικιά μου καί αμέσως έγινε βούκινο. Άρχισαν να το προσέχουν καί οι άλλες. Πολύ θέλει; Το ξέρετε δα ότι σαν συναντηθούν δυό παντρεμένες πιάνουν δουλειά, επί τόπου: Την δουλειά τού …νεκροθάπτη. Θάβουν άντρες, στο φτερό ! τους άντρες τους.

dikefalos-perdikis

Ποτέ εραστές. Καί το κάνουν αυτό γιά δύο λόγους. Ο ένας είναι γιά να ανταποδώσουν την καταπίεσή τους με την ξεφτίλα μας καί ο άλλος γιά να αποτρέψουν την φίλη τους να μάς γλυκοκοιτάξει. Καλά ρο λένε τα παραευαγγέλια, πως όταν τελείωσε το πλάσιμο τού άντρα ο Μεγάλος, σηκώθηκε να ξεμουδιάσει. (ΣΣ: Σκληρή δουλειά ήταν, όχι αστεία). Άφησε τα υπόλοιπα υλικά πίσω, καί τον διάβολο να ρωτάει:
-Να παίξω κι εγώ;

-Παίξε καί φρόνιμα.

 

Γράφει ο Νίκος Περδίκης
Το πόσο “φρόνιμα” έπαιξε ο Μαυριδερός, φάνηκε: Έπλασε την γυναίκα ! Με ‘κείνα τα δευτερότερα υλικά, αλλά πρόσθεσε σ’ αυτά καί μπόλικη Κόλαση ! Ξεκινώντας, βέβαια, από το … στόμα τους ! Χείλη φωτιά καί μέσα …μαυρίλα !
Το ΤΙ λέει ο στόμας τους λοιπόν δεν το αντέχει ούτε τσατσά. Αν όσα συζητούν οι “έντιμες” γυναίκες τα πούν σε εξομολόγο καί βαρύκοος να είναι, θα πετάξει τα ράσα καί θα γίνει νταβατζής !
-Ξέρεις πόσο τον έχει ο δικός μου;
-Όχι, γιά λέγε μου τέτοια, πόσο;
-Τι να σού πω. Είναι τόσο μικρό, που …δεν το έχω δει ακόμα !
-Σώωωπα. Τι κρίμα… (ΣΣ: χαμογελαστά, η πουτάνα). Αμ καί τού δικού μου τι νομίζεις; Όταν τον πρωτοκοίταξα γυμνό, τά ‘χασα: “Καλά, εσύ έχεις τρία μπαλάκια καί από μεζέ τίποτα”;
-Στο κρεβάτι; ΠΩΣ είναι στο κρεβάτι;
-Καλός είναι. Δεν …ροχαλίζει ! Ο Μάκης σου;
-Α, ο Μάκης μου. Καλέ, είναι θηρίο: Μ’ έχει κατασπαράξει δέκα φορές καί άλλες τόσες με ξεκω…..ζει. Αλλά, όλα αυτά μέχρι να …γδυθεί !
Τέλος πάντων, δεν τελειώνουν οι θρύλοι γιά τα καμώματα τών θηλυκών. Σταματάω. Γιατί δεν θέλω να με πάρουν οι …τριχωτές τού Περισσού καί οι ζαρωμένες λυσσάγες τής Μάργκαρετ στο στόμα τους. Φτάνει η δικιά μου, π’ όλο γκρινιάζει: “εσύ έπρεπε να παντρευτείς μουγγή”, γιά να πάρει την απάντηση: Όχι μουγγή ….μουγγές ! (ΣΣ: Άλλο πράμμα η ποσότητα, έτσι; Μαλάκας ήταν αυτός πού ‘βαλε τον Μωάμεθ να επιτρέπει το χαρέμι; Δικός μας ήταν).
Τέλος πάντων αυτά δεν τελειώνουν. Ας πάμε στην αρχή. Παραπονούνται το λοιπόν τα κορίτσια (όλων τών ηλικιών) ότι πριν τον έρωτα, στην διάρκεια τής αντρικής λύσσας, αν τύχει να χτυπήσει η κοπέλλα το πόδι της στην γωνία τού κρεββατιού, πετάγεται ο εραστής: “Χτύπησε το μωράκι μου; Ωχ. Έλα μου να το φιλήσω να γειάνει, έλα”. Μετά, αφού τελειώσει το …”φαγοπότι” τού σιροπιαστού μπακλαβά καί τύχει να χτυπήσει πάλι η ξεζουμισμένη, ο αραχτός μάγγας, μουγγρίζει: “Στραβωμάρα, μωρή” !
Λάθος. Μεγάλο ! Πολλοί σούπερ γκόμενοι τό’ χουν πάθει να μείνουν μπουκάλα, με την απορία βράχο στο στήθος τους: “Μα ΤΙ τής έκανα καί δεν με θέλει; Αυτή ήταν τρελλή γιά μένα”. Εμ; μάγγες. Τον έρωτά σου, τον αγαπάς στις δύσκολες του ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ! Έτσι “χτίζεται” η αιώνια αγάπη καί συντηρείται το πάθος. Αλλιώς μένεις περιστασιακός εραστής ενοικιαζόμενων οπών (ΣΣ: Αυτό το “πουτάνα” με χαλάει σαν λέξη…)
Καί μεις όλοι, τώρα που η δική μας Ανατολίτικη ομορφιά, η κουκλάρα μας ΑΕΚ, χτύπησε το ποδαράκι της στο “σύνθετο” τής ΕΠΟ, καθώς γλύστρισε πατώντας …στραγάλια κι έπεσε, ΤΩΡΑ λοιπόν, πρέπει να την έχουμε καλύτερα από πρώτα, ακριβώς γιατί μάς έχει δώσει απίστευτη ηδονή, μάς έχει γεμίσει περηφάνεια σαν βαδίζαμε δίπλα της χρόνια. Καί γιατί η καθαρή ομορφιά της προκαλεί ακόμα τόση ζήλεια στους εραστές τών …εκδιδόμενων Threeλων, στην πιάτσα τής Λεωφόρου, σε στάσεις Τούμπας.
Γιατί η κοριτσάρα μας, με την λάγνα ομορφιά, τα ρούχα στο αρχοντικό χρώμα τού ήλιου, με το μαύρο τού πένθους της γιά τον τόπο που γεννήθηκαν οι πατεράδες αυτής καί οι δικοί μας καί κείνο το κόσμημα τού Δικέφαλου να λαμπυρίζει στο στήθος της, είναι απλά: Ο Έρωτας τής ζωής μας !
Πεσμένη κάτω, παρατημένη από τους νταβατζήδες που έβγαζαν χρήμα καί πούρα απ’ τον ιδρώτα της, είναι η ίδια καλλονή. Που μάς απλώνει το χέρι. Στους εραστές της, εμάς. Τους μόνους που εμπιστεύεται… Με ματιά όλο ελπίδα.
Καί κοιτάξετε πόση έκπληξη έχουμε προκαλέσει στους χορτάτους από σιλικόνη καί σκοτεινές συνευρέσεις: Πέντε χιλιάδες καί βάλε εισητήρια διαρκείας γιά την Γ’ Εθνική;;; ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ διαρκείας;;; Πέντε χιλιάδες ζευγάρια χέρια απλώθηκαν στο μέρος τής πεσμένης αγάπης μας !!! Πού είσαι Γκίνες να ξαναφτειάξεις την πρώτη σου σελίδα ! Παγκόσμια έκπληξη ! Καί η φράση “δεν ξανάγινε” να διορθώνεται σε: “ΔΕΝ θα ξαναγίνει” !
Δεν ξέρω πώς νοιώθει η επίσημη ΑΕΚ, αλλά εγώ, μπορώ να πω ότι πλέον ΤΑ ΕΧΩ ΔΕ ΟΛΑ ! Τόση προίκα ‘περηφάνειας μαζεμμένη, μού φτάνει να αντέξω όση σαπίλα θα φτυαρίσουν ακόμα καί πάντα νά ‘μαι καθαρός…

Νίκος Περδίκης

Λοιπά στοιχεία: Τού Δικεφάλου καί τής ΑΕΚ, άστεγος, ενταγμένος στο πρόγραμμα “Νέα Φιλαδέλφεια”.


Comments are closed.