“Έργο αναγέννησης της ευρύτερης περιοχής”

0

1042592Η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε δελτίο Τύπου για την συνάντηση με την πλευρά της ΑΕΚ.

Σε αυτό γίνεται λόγος για όσα έγιναν στη σημερινή μέρα, ενώ τονίζεται πως το έργο του γηπεδου θα συμβάλλει στην αναγέννηση ολόκληρης της ευρύτερης περιοχής.

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Συνάντηση εργασίας είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής με το Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνο Κοτσάτο, το Μέλος της «Δικέφαλος 1924», Πέτρο Παππά, και με τον Αρχιτέκτονα, Δημήτρη Ανδριόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το έργο της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση, κατά πλειοψηφία, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής στις 20 Ιουνίου 2013, εγκρίθηκε το ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να συνδράμει η Περιφέρεια Αττικής το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Επίσης, το έργο που έχει την έγκριση της Οικονομικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Επιτροπής αφορά τη συνολική ανάπλαση της περιοχής του γηπέδου, η οποία θα βοηθήσει στην αναγέννηση της ευρύτερης περιοχής, αφού θα αποτελέσει πόλο αθλητικής και οικονομικής ανάπτυξης, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας.”


Comments are closed.