Έρευνα: Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ της ΑΕΚ

0

Το aek-live.gr σας παρουσιάζει πως διαμορφώνεται το ρόστερ της ΑΕΚ μέχρι στιγμής με τις μέχρι τώρα παραμονές και προσθήκες

entekadaΣιγά σιγά το ρόστερ της ΑΕΚ άρχισε να παίρνει μορφή, αν και θα γίνουν πολλές ακόμα μεταγραφές. Ωστόσο βάλαμε σε ένα γήπεδο τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν αυτή την στιγμή στην ΑΕΚ και που θα αγωνιστούν την νέα περίοδο σε αυτήν και σας τους παρουσιάζουμε.

Κάτω από τα γκολποστ έχουμε μέχρι στιγμής τον Ηλία Βούρα και κεντρικούς αμυντικούς τους Τσούπρο και Σταθάκη. Στα δύο άκρα της άμυνας έχουμε μέχρι στιγμής τους Τσουκαλά και Νίκο Αργυρίου (που θα ανέβει από την δεύτερη ομάδα) στην δεξιά πλευρά και Τσουμάγκα στα αριστερά. Στον άξονα σε ρόλο κυρίως αμυντικών μέσων αυτή την στιγμή έχουμε τους Γεωργέα, Ρόβα και Κορδέρο. Πιο μπροστά σε ρόλο δεκαριού αλλά και αριστερού χαφ έχουμε αυτή την στιγμή δύο ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν και στις δύο θέσεις, τους Ανάκογλου και Γροντή. Στην δεξιά πλευρά έχουμε τον Καλογέρη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης, όπου επίσης θα αγωνίζονται οι Παυλής και ο νεαρός Βασίλης Τσέβας που ανεβαίνει από την Κ20.

Αντρέας Χριστοφή


Comments are closed.