ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρποντας στον κατήφορο τα σκουλήκια!

Ούτε ο μεγάλος Σούλης δεν σώζει την κατάσταση!

Published

on

Θυμάστε το περσινό πρωτοσέλιδο φυλλάδας προσκείμενος στο σκουλήκι που έλεγε πριν το παιχνίδι ΑΕΚ – Άρης “ρίξτε τους”;

soulis

Ε λοιπόν η ΑΕΚ έπεσε και αυτοκαθαρίζεται, επιστρέφοντας σιγά σιγά και βρίσκοντας το δρόμο της, ενώ αυτοί που σώθηκαν έρχονται με βήμα γοργό στις χαμηλότερες κατηγορίες. Άλλωστε, μία ομάδα-ασανσέρ όπως ο Άρης έχει μάθει τι πάει να πει υποβιβασμός και κάποια στιγμή θα ξαναγίνει μεγάλος φτάνοντας την 5η θέση (αυτό είναι το ταβάνι του συλλόγου).

Σήμερα έχασε και από την Καλλονή με 3-1 και αφού δεν μπορεί ούτε ο Σούλαρος να νικήσει καταλαβαίνει κανείς πως το πρόβλημα είναι σοβαρό. Η διαφορά πάντως με τον Πλατανιά που βρίσκεται στη 16η θέση είναι στους 8 βαθμούς…

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement