ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μούργκα… και μούγκα στρούγκα

Στην Αθήνα αναμένεται ο Μούργκα που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Published

on

7607d365cacb992befc975163a3b8e05_XL

Σε πλήρη συμφωνία έχει έρθει με τον Έντιν Μούργκα η ΑΕΚ, καθώς ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έπεισε τον Τραϊανό Δέλλα στις δοκιμές που έγιναν πριν από περίπου ένα μήνα και θα παραμείνει στο ρόστερ.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Αθήνα για να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, με το τεχνικό επιτελείο να ελπίζει σε…λαβράκι καθώς πρόκειται για παίκτη με εκπληκτική τεχνική κατάρτιση.

mourga

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.