ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έρχεται ο Σαμπανάτζοβιτς, φεύγει ο Γιαννούτσος;

Published

onΗ συμφωνία με την Ζελέζνιτσαρ και τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς εν όψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου φαίνεται ότι ήταν η αρχή της δημιουργίας πολύ καλών διασυλλογικών σχέσεων, ανάμεσα στη βοσνιακή ομάδα και την ΑΕΚ.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες και μάλιστα, δεν είναι απίθανο να μην αφορά μόνο τον 19χρονο μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει και κάποια ονόματα για ενδεχόμενους δανεισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν υπό συνθήκες να γίνουν. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο 20χρονος αριστερός μπακ της «Ένωσης», Γιώργος Γιαννούτσος.

Ο νεαρός, που επίσης αγωνίζεται είτε ως κεντρικός αμυντικός, είτε ως αμυντικό χαφ (σε αυτή τη θέση είχε χρησιμοποιηθεί από τον Ουζουνίδη στα φιλικά προετοιμασίας), δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής φέτος με την πρώτη ομάδα. Κάτι που, όπως είναι λογικό, δεν κάνει τον ποδοσφαιριστή να εξελίσσεται αγωνιστικά.

Εξ ου και μια από τις πιθανότητες για αξιοποίησή του να είναι η παραχώρηση με μορφή δανεισμού στη Ζελιέζνιτσαρ, ώστε να πάρει τα λεπτά που χρειάζεται για να «ψηθεί». Ένα ενδεχόμενο που σύμφωνα με πληροφορίες, αρέσει στους Βόσνιους.

Πηγή: sportime.gr

Continue Reading
Advertisement