Έρχονται οι ενισχύσεις!

0

ziagosΈνα μικρό θαύμα έχει συντελεστεί στην ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος θα έχει στην διάθεσή του μέσα στο Σαββατοκύριακο τους τέσσερις από τους πέντε ξένους. Απόψε καταφθάνουν από Μόσχα οι Κασμίρ Ράιτ και Γκάρετ Ουίλιαμσον. Αύριο (Κυριακή) ακολουθούν οι Ντέιβιντ Κάιλς και Στέφαν Νίκολιτς.

Πρόδηλο είναι, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ προπονεί από νωρίς «με λυμένα τα χέρια» την ομάδα του, η διοίκηση κινήθηκε αστραπιαία, γεγονός που τον ικανοποιεί απόλυτα. Και θα είναι ακόμα πιο ικανοποιημένος από Δευτέρα, αφού θα ενσωματωθούν με την ομάδα στο Ίλιον οι τρεις Αμερικανοί και ο Σέρβος γκαρντ.

-Μεταγραφές: Ο Βαγγέλης Ζιάγκος «έχει πέσει με τα μούτρα» στη δουλειά, προκειμένου για την αναζήτηση ενός αξιόπιστου παίκτη, οι οποίος θα αγωνίζεται κυρίως σε θέση «τέσσερα». Αυτονόητο είναι ότι αν δεν υπάρξει λύση-έκπληξη με Έλληνα, ο προπονητής της «Βασίλισσας» θα επιλέξει από την λίστα των Ευρωπαίων παικτών. Οι στόχοι έχουν εντοπιστεί.

-Γηπεδικό: Το ΟΑΚΑ παραμένει η επικρατέστερη έδρα για την ΑΕΚ, ενόψει της νέας περιόδου, αλλά θα είναι διαθέσιμο μετά τις 29 Σεπτεμβρίου, οπότε και ξανανοίγει τις πόρτες του για χρήση.


Comments are closed.