ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έρχονται οι Ολλανδοί!

Μαθαίνω ότι άνθρωποι από την Ολλανδία, ετοιμάζονται να φτιάξουν στην Ελλάδα ένα γραφείο προώθησης ποδοσφαιριστών από την Ολλανδία στην Ελλάδα!

Published

on

aliatas3Μαθαίνω ότι άνθρωποι από την Ολλανδία, ετοιμάζονται να φτιάξουν στην Ελλάδα ένα γραφείο προώθησης ποδοσφαιριστών από την Ολλανδία στην Ελλάδα!

Καλά τόσο μεγάλη επιθυμία έχει πιάσει τους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές να έρθουν να παίξουν μπάλα στην μοναδική χώρα του κόσμου που δεν ξέρει κανείς πόσες ομάδες και ποιες θα είναι αυτές, που θα παίξουν σε κάθε κατηγορία; Τόσο μεγάλο ρεύμα έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ολλανδία που δικαιολογεί και τη λειτουργιά σχετικού γραφείου;

Το ενδιαφέρον όμως κατά τη γνώμη μου βρίσκεται αλλού. Για λογαριασμό του επίμαχου γραφείου θα δουλεύουν και Ολλανδοί σκάουτ που θα αναζητούν ποδοσφαιριστές από 12 έως και 18 ετών για να τους προωθήσουν στις δικές τους ομάδες. Ωραία θα σκεφτεί κάποιος, γιατί να μην πάνε κάποια ταλέντα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα να δουλέψουν σε ιδανικές συνθήκες για νεαρούς ποδοσφαιριστές; Το θέμα όμως είναι άλλο! Δυστυχώς όσοι ασχολούνται με τον χώρο των νεαρών ποδοσφαιριστών θα ξέρουν ότι αυτά τα περίφημα «λαγωνίκα», Έλληνες, Άγγλοι, Κινέζοι ή Ολλανδοί, δεν αναζητούν παιδιά με ταλέντο. Ψάχνουν για μπαμπάδες με γερά πορτοφόλια και «καψούρα» να κάνουν τα παιδιά τους ποδοσφαιριστές, που πάνω στην τρέλα της προοπτικής να πάνε τα βλαστάρια τους στο εξωτερικό πληρώνουν όσο – όσο. Όσοι κινούνται στο χώρο, ξέρουν!

Παναγιώτης Αλιατάς

aliatas74@gmail.com

https://twitter.com/aliatas74

Continue Reading
Advertisement