Έστειλε τον Δία… για διάβασμα η ΑΕΚ!

0

Η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τoν Δία Δίου, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα του Διονύση Τοκατλίδη πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση, παρουσιάστηκε σοβαρή από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκε στο 1ο ημίχρονο με 2-0. Το 1ο γκολ πέτυχε ο αρχηγός της ομάδας, Κυρτέγος, ενώ το 0-2 διαμόρφωσε ο Δαλαμήτρας, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Το 0-3 πέτυχε ο Μακράκης στο 55ο λεπτό και στη συνέχεια, η ομάδα μας κατέβασε ταχύτητα, διαχειριζόμενη το υπόλοιπο του παιχνιδιού.Το τελικό σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα, καθώς η ομάδα μας έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Τσιώμη, Κυρτέγο και τον Κυπαρίσση.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Παπατολίκα, Σαμανίδη, Κωτσιόπουλο, Δημητρίου, Τσιώμη, Οικονόμου, Μακράκη, Μαυρίδη, Κυπαρίσση και Κυρτέγο. Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Δαλαμήτρας, Δημητρουλόπουλος, Τασίδης και Μητράκας, .
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας ευχαριστεί την Διοίκηση του Δία Δίου για την άριστη φιλοξενία και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να εκπληρώσει γρήγορα τους στόχους του.
Αύριο στις 15.00, η Α.Ε. Καρίτσας Β΄ αντιμετωπίζει εντός έδρας τους Μακεδόνες Πιερίων για τη 5η αγωνιστική της Γ΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας. Καλούμε τους φιλάθλους μας να στηρίξουν την προσπάθεια της νεανικής ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α.Ε Καρίτσας


Comments are closed.