Έτσι είναι το ποδόσφαιρο παγκοσμίως… δεν αποτελούμε την εξαίρεση

0

poyet21

Ο Πογιέτ μας κρέμασε;

Η Διοίκηση δεν έκανε σωστά τη δουλειά της;

Όλα αυτά λίγο θα πρέπει να μας απασχολούν.

Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να στηρίξουμε τη μάνα ΑΕΚ.

-Αν η διοίκηση έκανε λάθη… τότε ας τα έκανε… εμείς πάλι ΑΕΚ!

-Αν ο Πογιέτ θέλησε να μας κρεμάσει… ας μας κρέμασε… εμείς πάλι ΑΕΚ!

-Αν οι κιτρινόμαυροι δημοσιογράφοι τα έκαναν μαντάρα (όπως δηλώνει ο Πογιέτ)… τότε ας τα έκαναν… εμείς πάλι ΑΕΚ!

Δεν θα πέσουμε αυτή τη φορά στο τρυπάκι αυτό… που θα μας οδηγήσει στην γκρίνια και στην κακομοιριά. Αυτή τη φορά όχι.

Η ΑΕΚ συνεχίζει να υπάρχει και μάλιστα έχει ένα μαραθώνιο πρόγραμμα μπροστά της. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα πρόβλημα να μας αποπροσανατολίσει. Στο κάτω κάτω της γραφής, αυτό που έγινε μεταξύ Πογιέτ και Μελισσανίδη… αφορά την διοίκηση της ΠΑΕ και μόνο και όχι εμάς.

Ο Πογιέτ, όπως και ο Τράι ήταν καταπληκτικοί προπονητές και μας πρόσφεραν όμορφες στιγμές… ας μην το ξεχνάμε αυτό και ας μην τα γκρεμίζουμε όλα. Οι παίκτες της ΑΕΚ ξέρουν μπάλα, είναι επαγγελματίες… οπότε ας μπουν στο τερέν σήμερα και ας νικήσουν τον Ατρόμητο, καθαρίζοντας από σήμερα κιόλας τον ημιτελικό.

Εμείς όπως και όλες οι ομάδες, όσο θα ζούμε θα γνωρίσουμε ακόμα χιλιάδες προπονητές. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Προσωπικά δεν έχω κάτι εναντίον του Πογιέτ. Κι αυτός επαγγελματίας είναι και ξέρει την δουλειά του. Έχει το κάθε δικαίωμα να ζητήσει τα χρήματα που πιστεύει ότι αξίζει και να ζητήσει τις μεταγραφές που αυτός πιστεύει ότι χρειάζονται για να φτάσει η ΑΕΚ στην κορυφή. Έπειτα ο Πογιέτ ήθελε να κάτσει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του (σύμφωνα με τα λεγόμενά του), ασχέτως αν η ΠΑΕ τον πέταξε χθες έξω από το ξενοδοχείο (ούτε αυτό δεν ήταν όμορφο). Εμάς λοιπόν δεν μας άρεσε η απόφαση του Πογιέτ και οι απαιτήσεις του και έτσι τον διώξαμε κλοτσηδόν μια ώρα αρχύτερα… και πάλι όμως λέμε σεβαστή η απόφαση του Μελισσανίδη. Τον καταλαβαίνω απολύτως τον Τίγρη. Τι τώρα, τι αργότερα! Μια ψυχή που είναι να βγει… ας βγει.

Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να σηκώσει η ΑΕΚ την κούπα και να πάει στο champions league… με όποιον προπονητή… διότι είμαι ΑΕΚτζής και εμείς οι ΑΕΚτζήδες είμαστε η ταυτότητα της ΑΕΚ και οι μόνιμοι θαμώνες της. Όλοι είναι αναλώσιμοι, εκτός από εμάς…

-κιτρινόμαυρο νυστέρι-


Comments are closed.