Ήθελαν ΑΕΚ σαν τρελοί στον Γιούχτα…

0

116671-640x420

Ο προπονητής του Γιούχτα Ηρακλείου τα έβαλε με την τύχη της ομάδας του που δεν συνάντησε στους ομίλους της Football League 2 την ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα είπε για την Ένωση ο Βασίλης Καραϊσκος στον Athletic Radio 104,2.

Για το πρωτάθλημα της Football League και την παρουσία της ΑΕΚ σε αυτό…

Τα πρωταθλήματα είναι ίδια και δεν αλλάζουν. Το ποδόσφαιρο είναι κλασικό άθλημα. Απλά η φετινή Γ εθνική έχει μεγαλύτερες ταχύτητες. Υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα με δυνατές ομάδες και νομίζω θα πάει στο δύναμη.

Τα ματς θα πηγαίνουν στο 1-0. Σίγουρα η ΑΕΚ δίνει μια διαφορετική αίγλη στο πρωτάθλημα. Εμάς δεν μας έπεσε. Η ΑΕΚ θα ήταν ένα κίνητρο για τον κόσμο.

Είναι πολυτέλεια να είναι στην δικιά μας κατηγορία. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θα βγει κατηγορία. Έχουν μεγαλώσει νέα παιδιά με την ομάδα αυτή και έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Θα ήταν καλό για εμάς σαν Γιούχτας να παίζαμε με την ΑΕΚ. Ήμασταν άτυχοι σε αυτό το τομέα.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική και ο Ιωνικός, που είναι και στον όμιλο μας. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα πάει να αγωνιστεί στην Αθήνα και προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για αυτό.

Για το αν είναι πιο ανοιχτά τα πράγματα στον όμιλο του Γιούχτα λόγω της μη παρουσίας της ΑΕΚ…

Εμείς θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να μείνουμε κατηγορία. Ο Ιωνικός πάει για πρωτάθλημα και θα είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι και η οικογένεια σπανού από πίσω και θα είναι η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας μάλλον.

Για εμάς το ζητούμενο είναι να μείνουμε κατηγορία. Θα είναι μια μεγάλη εμπειρία το φετινό πρωτάθλημα για τα παιδιά.

 


Comments are closed.