Ξέμεινε από δυνάμεις και παίκτριες η ΑΕΚ…

0

ÁÅÊ - ÇÑÁÊËÇÓ (ÃÕÍÁÉÊÅÓ)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-1 από την SVS στην Αυστρία και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του CEV Cup. Συνεχίζει στο Challenge Cup η Ένωση.

Oι κιτρινόμαυρες αγωνίστηκαν κόντρα στα πολλά προβλήματα και δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της SVS. Ο Αποστόλης Οικονόμου δεν είχε στη διάθεση του τις Γιόσοβιτς και Φερνάντεζ, ενώ και κατά τη διάρκεια του ματς υπήρξε πρόβλημα με τη Γιακουμή.

Στο πρώτο σετ οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ με την ΑΕΚ να είναι μπροστά με 12-13. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ όμως οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες στο τέλος και έκαναν το 1-0 με 25-23.

Στο δεύτερο σετ το ντέρμπι συνεχίστηκε. Το σκορ έγινε 12-12 και στη συνέχεια οι κιτρινόμαυρες πήραν διαφορά 3 πόντων με 13-16. Η SVS ισοφάρισε και πέρασε μπροστά με 20-19. Τα κορίτσια του Οικονόμου ισοφάρισαν και έφτασαν πρώτα στους 25 πόντους κάνοντας το 1-1 με 23-25.

Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ παρέμεινε κοντά στο σκορ ωστόσο η Γιακουμή έμεινε στον πάγκο λόγω προβλήματος και η ομάδα αγωνίστηκε με την Παπαφωτίου διαγώνια, την Πασσιά πασαδόρο και τη Φάκη κεντρική. Οι Αυστριακές πίεσαν την ΑΕΚ που κόλησε στους 12 πόντους και το σκορ από 14-12 έφτασε στο 25-12!

Στο τέταρτο σετ η ομάδα δεν κατάφερε να συνέλθει και η SVS πήρε από νωρίς κεφάλι στο σκορ. Οι γηπεδούχες διατήρησαν τη διαφορά και έφτασαν στο 3-1 με σκορ 25-15.

Η ήττα στην Αυστρία σε συνδιασμό με το 3-2 του πρώτου αγώνα έφερε τον αποκλεισμό για την ΑΕΚ από το CEV Cup, με την ομάδα να συνεχίζει στο Challenge Cup.

Τα σετ: 25-23, 23-25, 25-12, 25-15


Comments are closed.