ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

“ΑΕΚ για υπέρβαση…”

Στην «Ώρα των Σπορ» μίλησε ο Γιάννης Αρβανίτης τονίζοντας ότι η ΑΕΚ πάει φέτος για κάτι διαφορετικό…

Published

on

1011005Στην «Ώρα των Σπορ» μίλησε ο Γιάννης Αρβανίτης τονίζοντας ότι η ΑΕΚ πάει φέτος για κάτι διαφορετικό… Αναλυτικά τα όσα είπε:

– Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, στην φυσική κατάσταση αλλά και στο κομμάτι της τακτικής. Αυτή την στιγμή η προσπάθεια είναι να περάσουμε στην ομαδική τακτική, να μπορούμε να λειτουργούμε καλύτερα μέσα στο γήπεδο και να αφομοιώσουμε τον τρόπο παιχνιδιού».

– Για το τουρνουά της Ελβετίας στο οποίο θα συμμετάσχει η ομάδα το Σαββατοκύριακο:

«Το τουρνουά αυτό θα είναι μια καλή ευκαιρία για μας να χτίσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Είναι διαφορετικές οι προπονήσεις και διαφορετικά συμπεριφέρεται μια ομάδα στο γήπεδο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην λεπτομέρεια. Έχουμε άλλη μια εβδομάδα για να δουλέψουμε για το παιχνίδι με την Ντιναμό Μινσκ και θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Τα τέσσερα αυτά φιλικά θα είναι και τα μοναδικά που θα δώσουμε πριν τον αγώνα στο Πρεσόφ και θέλουμε να τα εκμεταλλευτούμε σωστά».

– Για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έχουν μπει στο κλίμα και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο εξωαγωνιστικό. Το Σαββατοκύριακο περιμένω να δω πως θα λειτουργήσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο και θα έχουμε μια εβδομάδα ακόμα μπροστά μας για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας».

– Για τα στοιχεία που περιμένει να δει από την φετινή ΑΕΚ:

«Φέτος είμαστε πιο επιθετικοί από πέρυσι. Είμαστε πιο πλήρεις σε αυτόν τον τομέα και θέλουμε να φτάνουμε στο γκολ με κάθε τρόπο. Σε αυτό το κομμάτι θα δώσουμε ιδιαίτερο βάρος. Παρόλα αυτά η άμυνα θα μας δώσει τις βάσεις για να ξεκινήσουμε και να διαμορφώνουμε σταδιακά το παιχνίδι μας. Θα είμαστε μια ομάδα που θα «κυνηγάει» το γκολ αλλά το παιχνίδι μας θα ξεκινάει από την άμυνα».

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement