ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

ΑΕΚ η πιο ευάλωτη, λένε…

Published

on

Οι τελευταίες εξελίξεις είναι δεδομένο ότι θα επηρεάσουν οπαδούς και παίχτες. Ήταν ένα “χτύπημα”  που λίγοι περίμεναν.

Γράφει ο Αντώνης Αγαπητός

Τι και ποιος έφταιξε, μάλλον δεν έχουν πλέον τόση σημασία, όσο το τι θα συμβεί στην ομάδα. Ακολουθούν ιδιαίτερα δύσκολα ματς. Η Ένωση έχει 2 ημιτελικούς μπροστά της και τα πλέι οφ.

1448894Είναι ιδιαίτερα πιθανό να ακολουθήσει και ο μεγάλος τελικός.  Η ΑΕΚ μετά τις εξελίξεις, φαίνεται ως η πιο ευάλωτη ομάδα και στους 2 θεσμούς. Πρέπει να το αναστρέψουμε αυτό…. Να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και την επόμενη μέρα.

Η ΑΕΚ έχει πλέον προπονητή τον Στέλιο Μανωλά. Έχει αναλάβει το ίδιο πόστο πριν λίγους μήνες σε ένα ματς με τον Ηρακλή και αν κρίνουμε εκείνη την εμφάνιση της ΑΕΚ υπό τις δικές του οδηγίες, μακάρι όλα να πάνε έτσι.

Σχεδόν δεδομένο είναι πως ο Μανωλάς θα αναλάβει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και ότι ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί από τον Ιούνιο και μετά. Ήδη κάποια ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ακούσαμε πολλούς και θα ακούσουμε ακόμα περισσότερους όμως σημασία έχει να έρθει κάποιος που θα κάνει την Ένωση ακόμα μεγαλύτερη. Τον χρόνο θα τον έχει και ελπίζω πως όλη αυτή η διαδικασία να μας βγει τελικά σε καλό.

Επιβάλλεται να κοιτάξουμε μπροστά και να βοηθήσουμε τους παίχτες οι οποίοι στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, μας έχουν ανάγκη. Κάθε εμπόδιο πρέπει να το ξεπερνάμε… Χρειαζόμαστε ψυχολογία, πίστη και στήριξη. Μόνος δρόμος είναι αυτός προς την κορυφή.

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement