ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Στη μνήμη του θρυλικού Γιώργου Τρανόπουλου

Published

on

ΑΕΚ-ποδηλασία

Με αφετηρία και τερματισμό το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 97) θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Μαρτίου ο αγώνας δρόμου «3ο Κριτέριουμ Νέας Φιλαδέλφειας ‘‘Γεώργιος Τρανόπουλος» που διοργανώνουν από κοινού ο δήμος Ν.Φιλαδέλφειας και το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ, ενώ θα υπάρχει και αγώνας με ανεξάρτητες συμμετοχές. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι την Πέμπτη 19 Μαρτίου και ώρα 18.00 για όλες τις κατηγορίες

Το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ εξέδωσε λεπτομερέστατη ανακοίνωση με πληροφορίες για ότι αφορά τον αγώνα, από τις αγωνιστικές κατηγορίες και το πρόγραμα, έως την απονομή των βραβείων και φυσικά για το που πρέπει να απευθυνθούν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον ποδηλατικό γύρο.

“Η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως σε συνεργασία με τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας διοργανώνει αγώνα δρόμου τύπου κριτέριουμ με την επωνυμία 3o Κριτέριουμ Νέας Φιλαδέλφειας «Γεώργιος Τρανόπουλος», σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Ο αγώνας είναι εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2015.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

ΑΓΩΝΑΣ: κριτέριουμ, απόσταση διαδρομής 1500μ.

ΤΟΠΟΣ: Νέα Φιλαδέλφεια η διαδρομή επισυνάπτεται στον χάρτη

Πρόγραμμα αγώνων

09.00 έναρξη λειτουργείας γραμματείας

09.45 κλείσιμο λειτουργείας γραμματείας. Η γραμματεία θα κλείνει 15 λεπτά πρίν την εκκίνιση κάθε κατηγορίας

Εκκίνηση:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

10:00 εκκίνηση λαικού αγώνα ανεξαρτήτως όλων των κατηγοριών 1 στροφή

10:15 εκκίνηση κατηγορίας μίνι μικρά (αγόρια-κορίτσια) 3 στροφές

10:45 εκκίνηση κατηγορίας μίνι μεγάλα (αγόρια –κορίτσια) 6 στροφές

11:15 εκκίνηση κατηγορίας παμπαίδων-πανκορασίδων 8 στροφές

12:00 εκκίνηση κατηγ. παίδων–κορασίδων-νεανίδων-γυναικών 12 στροφές

13:00 εκκίνηση κατηγορίας μάστερς Α, Β, Γ, Θ 16 στροφές

14:00 εκκίνηση κατηγορίας αντρών – εφήβων 22 στροφές

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην δύναμη της Ε.Ο.Π. για το έτος 2015. Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

Θα γίνει μέτρηση αναπτύγματος κάθε κατηγορίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της ομοσπονδίας. Δεκτά τα εξής αναπτύγματα ανά κατηγορία:

Μίνι μικρά – μίνι μεγάλα 5,69μ Παμπαίδες – πανκορασίδες 6,10μ

Παίδες – κορασίδες 7,01μ Εφηβοι – νεάνιδες 7,93

Οι κατηγορίες μίνι μικρά και μίνι μεγάλα μπορούν να συμμετέχουν και με ποδήλατα μάουντεν. Απαραίτητα για κάθε συμμετέχοντα είναι το ποδηλατικό κράνος και η ποδηλατική ενδυμασία. Οι αθλητές / αθλήτριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Το Σωματείο και το τμήμα ποδηλασίας της Α.Ε.Κ. δεν φέρουν καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, ως και φθορά ή απώλεια υλικού, ενδυμάτων κ.λπ.

Σέρβις

Από τον δηλωθέντα μηχανικό κάθε σωματείου, στο σημείο, όπου θα υπάρχει ανάλογη υπόδειξη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι δηλώσεις συμμετοχής για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00 με Φαξ στο 21041841682104184168 ή emailστο zarko40@hotmail.com.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που αφορούν σωματεία μέλη της ΕΟΠ, θα γίνονται αυστηρά στο συννημένο έντυπο συμμετοχής, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και η κατηγορία (σύμφωνα με το αγωνιστικό δελτίο) του κάθε ποδηλάτη. Σωματείο που δεν συμπληρώσει την συνημμένη φόρμα συμμετοχής και δεν την κατθέσει μέσα στην προθεσμία δεν θα συμμετάσχει στους αγώνες, η δήλωση εκπροσώπου και προπονητή του συλλόγου που συμμετέχει είναι υποχρεωτική, καθώς και το τηλέφωνο επικοινωνίας τους.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Στους νικητές κάθε κατηγορίας θα δοθούν:

1η θέση κάθε κατηγορίας, Κύπελλο. 1η , 2η και 3η θέση Μετάλλιο

Δίπλωμα στους έξι πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας με χωριστή απονομή αγόρια και κορίτσια σε όλες τις κατηγορίες ανεξαρτήτως συμμετοχών.

Οι απονομές θα γίνουν στον χώρο τερματισμού στις 15:30.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, θα αποφασίζει επί τόπου, τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία μπορεί κατά περίπτωση να προβεί σε μερική τροποποίηση της παρούσας.

Για κάθε πληροφορία επικοινωνήστε με:

Έφορος Τμήματος: Κυριακάκη Θωμαή 6945 4918 456945 4918 45

Υπεύθυνος κατ. ανδρών: Λευτέρης Παπουτσάς 69422238966942223896

Υπεύθυνος Ακαδημίας: Καραμπέρος Δημήτρης 699522144”.

Continue Reading
Advertisement