ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ 22 καρατίων!

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει σταδιακά το ρόστερ της νέας χρονιάς το οποίο αναμένεται άκρως νεανικό!

Published

on

προπονηση αεκΗ ΑΕΚ ολοκληρώνει σταδιακά το ρόστερ της νέας χρονιάς το οποίο αναμένεται άκρως νεανικό!

Η νέα σεζόν βρίσκει την Ένωση στο ξένο περιβάλλον της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η ομάδα έχει ήδη αρχίσει να προσαρμόζεται στη νέα εποχή. Οι ριζικές αλλαγές έχουν επέλθει όχι μόνο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι. Το ρόστερ της ΑΕΚ έχει προχωρήσει σε ένα αρκετά μεγάλο “λίφτινγκ” καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες που αποχώρησαν από αυτή. Αυτό που παραμένει ίδιο με πέρισυ είναι ο μέσος όρος ηλικίας των ποδοσφαιριστών.

Οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν συμφωνήσει μέχρι τώρα με 19 παίκτες ο μέσος όρος ηλικίας των οποίων βρίσκεται στα 22 χρόνια! Ένα νούμερο πολύ ελπιδοφόρο! Στόχος της ΑΕΚ είναι να δημιουργήσει ένα βασικό κορμό που θα οδηγήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, όμως σε βάθος χρόνου να αναδειχθούν νέα ταλέντα.

Έτσι λοιπόν ο Τραϊανός Δέλλας έχει μέχρι στιγμής στη διάθεση του παίκτες από 18.. έως 36 ετών! Μικρότερος παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Εντίν Μούργκα (21/12/1884), ενώ μεγαλύτερος ο… παλιός Νίκος Γεωργέας (27/12/1976). Σε κάθε περίπτωση ο νεανικός χαρακτήρας της ομάδας δείχνει για μια ακόμη φορά πως η Ένωση ξεκινάει από την αρχή με την ελπίδα να φαίνεται στο άμεσο μέλλον…

Continue Reading
Advertisement