ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

AEK LIVE RADIO

Τι θα δείτε και τι θα ακούσετε ΖΩΝΤΑΝΑ από το AEK LIVE, το Σαββατοκύριακο

Είμαστε και πάλι πα-ντου!

Published

on

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχουμε αποδείξει πως καλύπτουμε όλα τα αθλήματα της ΑΕΚ και δεν θα μπορούσαμε να μην το κάνουμε στο κρισιμότερο κομμάτι της σεζόν. Το AEK LIVE θα μεταδώσει 3 αγώνες το Σαββατοκύριακο, τον έναν τηλεοπτικά!

radio

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 16:00, ο Νίκος Μαργαρίτης θα βρεθεί στη Ζωφριά για τη φιέστα ανόδου της “Βασίλισσας” για να μεταδώσει τον αγώνα ραδιοφωνικά. Την Κυριακή στις 17:00 θα είμαστε στο Πέραμα για τον αγώνα Περαμαϊκός – ΑΕΚ όπου και πάλι μέσω ραδιοφώνου θα καλύψουμε το ματς, ενώ στις 21:00 θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα Χάντμπολ κόντρα στο Δούκα από την Κυψέλη!

Είμαστε παντού, δεν χαλαρώνουμε ποτέ!

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement