ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αμουμά: «Επικίνδυνη η ΑΕΚ»

Published

on

Προσεκτική απέναντι στην Ένωση πρέπει να εμφανιστεί η Σεντ Ετιέν σύμφωνα με τον Ρομέν Αμουμά.

ÓÅÍÔ ÅÔÉÅÍ - ÁÅÊ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2016-2017) SAINT ETIENNE - AEK (EUROPA LEAGUE 2016-2017)

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμουμά.

Για το αν ήταν άσχημο το αποτέλεσμα του πρώτου ματς: «Δεν ήταν καλό αλλά ούτε άσχημο αποτέλεσμα. Ηταν ένα δύσκολο ματς, ήταν το πρώτο της σεζόν, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο αλλά νομίζω πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια καλή και συμπαγή άμυνα αλλά χάσαμε τις ευκαιρίες που κάναμε».

Για το αν είναι έτοιμη η Σεντ Ετιέν: «Ναι, έχουμε δουλέψει πολύ, έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία, είμαστε πολύ φιλόδοξοι και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση. Είχαμε και πέρυσι δύσκολα ματς αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να κάνουμε το μάξιμουμ αύριο για να προκριθούμε».

Για το πώς θα παρουσιαστεί η Σεντ Ετιέν: «Δεν είμαστε υποχρεωμένοι αν νικήσουμε για να προκριθούμε αλλά δεν πρέπει να χάσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, η ΑΕΚ είναι επικίνδυνη ομάδα αλλά ξέρουμε ότι αν βάλουμε ένα γκολ νωρίς, θα τους βάλουμε δύσκολα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, φιλόδοξοι και να δώσουμε το μάξιμουμ».

Για το αν είναι μια δύσκολη αρχή για την σεζόν: «Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πιο επίμονοι και ακριβείς αύριο. Θέλουμε το γρήγορο γκολ και να είμαστε αποφασιστικοί. Η αποφασιστικότητα, άλλωστε, μας έλειψε στο πρώτο ματς στην έδρα μας».

Για το αν η ζέστη θα δυσκολέψει τις προσπάθειες: «Οχι, την ίδια θερμοκρασία έχουμε και στη Γαλλία. Εχουμε προετοιμαστεί, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Οχι, η ζέστη δεν θα μας επηρεάσει».

Continue Reading
Advertisement