ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ανέβηκαν οι άντρες στο Πινγκ Πονγκ

Το Σαββατοκύριακο 20-21/4 ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου των κατηγοριών Α2-Β Εθνικής και τα αποτελέσματα φέρνουν την αντρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. στην Β’ Εθνική κατηγορία!

Published

on

ping-pong-αεκΤο Σαββατοκύριακο 20-21/4 ολοκληρώθηκαν τα μπαράζ ανόδου των κατηγοριών Α2-Β Εθνικής και τα αποτελέσματα φέρνουν την αντρική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. στην Β’ Εθνική κατηγορία!

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα μας για να κερδίσει την άνοδο της στην Β΄ Εθνική ήθελε μία ομάδα από την Αττική να ανέβει στην Α2 κάτι το οποίο συνέβη καθώς πέρα από τον Ιφιτο Πατρών κατάφερε να προβιβαστεί στην Α2 και ο Αρης Νικαίας, σωματείο που προέρχεται από την όμιλο της Αττικής της Β΄Εθνικής.

Με τον τρόπο αυτό προβιβάζονται από κάθε κατηγορία στην επόμενη δύο σωματεία κι έτσι η Α.Ε.Κ. ως δεύτερη στην κατάταξη της Α΄Αττικής θα αγωνίζεται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Β΄Εθνική κατηγορία μαζί με τον πρώτο της βαθμολογίας Α.Ο. Καρέα. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης καθώς μέσα σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών περιόδων από την επαναδραστηριοποίηση του τμήματος το 2009 μέχρι σήμερα, η ομάδα μας έχει καταφέρει να προβιβαστεί τρεις κατηγορίες από την Γ΄Αττικής όταν ξεκίνησε την αγωνιστική της δραστηριότητα μέχρι και την πρόσφατη άνοδο στην Β΄Εθνική.

Continue Reading
Advertisement