Ανακοίνωση Ακαδημιών Futsal για τη Ν.Φιλαδέλφεια

0

Η ομάδα Ακαδημία Futsal της ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την εγκατάσταση της ομάδας στη Ν.Φιλαδέλφεια.

aek-futsalΟι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Σάλας της Ένωσης εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν πως οι ομάδες πρέπει να επιστρέψουν στα Ιερά Χώματα.

Η ανακοίνωση:

Τα όσα μεταφερονται στο διαδίκτυο περί αρνητικής στάσης της δημοτικής αρχής, της δημάρχου και των αντιδημάρχων της Νεας Φιλαδελφειας, για εγκατάσταση των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ και κατά συνέπεια και του συλλόγου μας γενικότερα στην Νεα Φιλαδελφεια, είναι παραπλανητικά προς τον κόσμο της Α.Ε.Κ
Η Δημοτική αρχή & ο Οργανισμός Άθλησης Νέων Νέας Φιλαδέλφειας είναι αρωγοί στο δίκαιο αίτημα του συλλόγου μας, για χρήση των αθλητικών κέντρων της περιοχής, ισότιμα με τα υπόλοιπα σωματεία, για την νεα αγωνιστικη περιοδο.

Οι βασικοί αντιδρώντες στην επιστροφή της Α.Ε.Κ στα ΙΕΡΑ χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγαλούργησε ο σύλλογος μας, είναι άνθρωποι οι οποίοι κινούνται διαρκώς πέριξ των δημοτικών συμβουλίων, εξυπηρετούν μικροπολιτικά συμφέροντα ανθρώπων και παραγόντων της περιοχής, είτε παραγόντων άλλων τοπικών σωματείων, που δυστυχώς βλέπουν την Α.Ε.Κ σαν την μεγάλη τους αντίπαλο, στα προσωπικά τους συμφέροντα και αντιδρούν μονιμως στην ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή μας.
Η Α.Ε.Κ είναι στην Νέα Φιλαδέλφεια από το 1924, και θα παραμείνει εκεί για ΠΑΝΤΑ.
Κανείς συμφεροντολόγος ΔΕΝ δικαιούται να εναντιωθεί σε αυτό.

Η Α.Ε.Κ στηρίζει την πόλη της, όσο καμιά άλλη ομάδα, από την ίδρυση της.
Τα παιδιά της Α.Ε.Κ, τα μικρά ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ της πόλης μας, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να αγωνίζονται στα ΙΕΡΑ ΧΩΜΑΤΑ αυτης, και να σταματήσουν ετσι, την καθημερινή «εσωτερική» μετανάστευση σε όλα τα γήπεδα της Αττικής, σαν τους τσιγγάνους.

Η Α.Ε.Κ απαιτεί ΙΣΟΝΟΜΙΑ από τους αρμοδίους φορείς, και την αγαστή συνεργασία με όλους τους συλλόγους της πόλης. Τίποτα παραπάνω.
150 αθλητές της ακαδημίας ποδοσφαίρου σάλας της Α.Ε.Κ, αδημονούν για την ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή στον τόπο των προγόνων τους.

AEK FUTSAL ACADEMY


Comments are closed.